waldmann-zg
Active member
taj broj daj tati nek on ode maloIma Nova Cura Radi Tuzlanski Kanton Brcko B Brod Doboj Moze sve u sexu Anal Grupnjak sa vise Muskaraca 062504997
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj broj daj tati nek on ode maloIma Nova Cura Radi Tuzlanski Kanton Brcko B Brod Doboj Moze sve u sexu Anal Grupnjak sa vise Muskaraca 062504997
Nema ni whatsapp ni viber ?Sarajevo. Najava 30 minuta ranije. Može u sve tri rupice...
061395669
Ocigledno da jeste isti je broj, jel neki bio? Cijena, iskustva?
He he bitno je da imaju lovu i kurac,a sta ti imas prstice debele,smrdljive da tipkasKurvica22
Kurvica22 je ponos naše tuzle da je sreće da više imamo ovakihHe he bitno je da imaju lovu i kurac,a sta ti imas prstice debele,smrdljive da tipkas![]()
Nisam kriv, nema garancije kod koje god da odes, mozes i na strankinju losu naletit, iako su uopsteno dosta bolje.Pa sam si kriv, za te pare si mogao otići kod strankinja koje se trude da te zavodu i udovolje. Naše bi se jebale ali da im ne uđe, od domaćih kod kojih sam bijo jedino dok je radila mala sa Stupa se je naguzi kako treba, ostale se pogrbe da samo glavic uđe. Jedina Ceca uživa dok se jebe ali ni ona se ne trudi pretjerano oko tebe već ako dobro jebes i odgovara joj veličina kurca uživa u jebacini.
Jedino da si jak na instagramu, ili da si prijatelj ili sin od narkodilera (ratnog profitera) pa bi i mogao dobiti neki konakt od ovakve i slicnih doticnih po Sarajevu. Mi obicni smrtnici mozemo samo traziti po oglasima.Lannur Fejzullahu na fb jel mala u poslu jel iko probao i odakle je?
pa pozoves na broj.. jel mora imati whats app ili viberNema ni whatsapp ni viber ?
Ima kurvi svugde samo je problem kontakt. Skoro negde čitam da neka Seherzada iz okoline Ze radila sa cetvoricom. Treba naći preporuku ili čekati ove sa oglasa .Jel moguce da od Ze-Do kantona ima kurvi samo u Doboju(svaka im cast), e sta vamo sve nevino ispade bokte njb.. niko broja nema s glave ....
To je ona drska za metlu od dva metra? Prije tri godine ja dogovorio sa njom, dosao ispred zgrade, kad je sjela u auto, rekoh bjezi mi s ociju.. upitno je Jel uopste zenskoPozdrav pazite se one sa oglasa sto se oglasava kao cura od 29 godina
Prevarantkinja
Krade pare
062 690 891
Rugoba obicna ni nalik na djevojku
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677