BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

3/10
Smorena nikakva engleski 2/10
Stan kao kod babe da si dosao
Ne znam kakva je prije bila i da li je drugima bolja ali to je moja recenzija za nju
Nije vrijedna odlaska
Sva sreća onda pa me zavlačila sinoć 🤣 taman sam se razočarao jer je cijena koliko toliko pristojna u odnosu na sve što nam se inače nudi. Čekao 15ak min ispred ulaza, što više vremena prolazi sve više kontam da nije neka sačekuša, pokupio se i otišao kući da bih nakon dodatnih 15-20 min dobio poruku "izvini tuširala sam se, hoćeš li se vratiti?". Gledajući ovu recenziju milo mi je, nek se tušira sad do sutra 🤣

Pozdrav društvo, da li imate nešto za razmjenu i preporuku? Kome je potrebno, dokazaću koliko sam dugo ovdje. I samo bez ovih što traže slike lica i nemam pojma više šta. Biće uskoro i novac unaprijed..

Ekipa jel iko bio kod brazilke Ellen. Cijenom i izgledom mi je ok. Jer je nemoguce dogovoriti susret, pošto ne odgovara.
Ako ima neko iskustva da piše. Bio bih zahvalan.

Jest ti i to pametno,i kad padne taj pimp kojem si poslao sliku,jer se uvjek dog sa njima a ne sa curama direktno,organi reda imaju tvoju sliku u tel sa cjelom prepiskom 😂

Neznam ni cemu,stvarno u redu i da je zbog njihove sigurnosti al druze 2026 god svaka zgrada ima interfon sa kamerom na ulazu prije nego te pusti,pa jos i na kraju spijunku na vratima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh