BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Jest ti i to pametno,i kad padne taj pimp kojem si poslao sliku,jer se uvjek dog sa njima a ne sa curama direktno,organi reda imaju tvoju sliku u tel sa cjelom prepiskom 😂

Neznam ni cemu,stvarno u redu i da je zbog njihove sigurnosti al druze 2026 god svaka zgrada ima interfon sa kamerom na ulazu prije nego te pusti,pa jos i na kraju spijunku na vratima

Čim insistira na selfiju odmah odustajem. Što neko reče imaš kamere na ulazu, kamere kraj ulaznih vrata i stari dobri prozor.

Ja ono diskrecija zagarantovana ozbiljno shvatam kad se kurvam u svojoj mahali.

Neznam ni cemu,stvarno u redu i da je zbog njihove sigurnosti al druze 2026 god svaka zgrada ima interfon sa kamerom na ulazu prije nego te pusti,pa jos i na kraju spijunku na vratima
Kad dodje do spijunke manijak tada je kasno,stajace na vratima citavnu noc i dan ako treba dok djevojka ne izadje iz stana
Vjerujte da nemate pojma kakvi budala ima,nisam vjerovao dok mi nije jedna djevojka pokazale prepiske
Od prijtnje da ce je ubiti,zaklati ako ne dadne dzabe picke,pa da joj bude makro uz procenat itd.a te face njihove robijaske i psihopatske da bi ja kao musko zapitao se

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh