SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Moja najmer je bila da se pise istina i recenzije. Slobodno me u inbox kontaktirate za neke osobe i dam recenziju jer kako vi kažete "imam utakmica u nogama ". Pa tko želi slobodno

Samo da napišem znam da će me obrisat odmah. Smiješno mi je kada korisnik napiše da je vidio osobu kija se oglasava na EGE i da je ona skrenula pogled kada ga je vidjela a nikada u živo se nisu vidjeli. Gdje je tu zdrava pamet. Ako neka osoba nije vidjela drugu u živo zašto bi skrenula pogled ???? Takvih gluposti ima ovdje da čovjek ne može vjerovati
Zato što žene osjete kad ih se gleda, imaju šesto čulo za to. Ali to je zajebancija stari, i to je sve, ako ti nije sjela, sori.

Daj koja vam je pička materina …sumnjam da ode vecina forumaša ima ispod 25 a pod krinkom ovih profila se ponasate ko jebene pubertetlije!!! Ostavite se pizdarija uozbiljite se malo i recenzirajte jebene zenske… ima svakakvih prevarantica pomozite jedno drugom…amo malo sloge i muškog kodeksa ponašanja,ako ko ima kakvo iskustvo dobro,loše savjet pitanje i sl. Nebudite jebena dica i daj stavite sebi malo ponosa u prsa i nebudite pičke koji pod skrivenim profilima iz sigurnosti svoga doma jebu jedno drugom mater vriđaju se i slično!!!!

Daj koja vam je pička materina …sumnjam da ode vecina forumaša ima ispod 25 a pod krinkom ovih profila se ponasate ko jebene pubertetlije!!! Ostavite se pizdarija uozbiljite se malo i recenzirajte jebene zenske… ima svakakvih prevarantica pomozite jedno drugom…amo malo sloge i muškog kodeksa ponašanja,ako ko ima kakvo iskustvo dobro,loše savjet pitanje i sl. Nebudite jebena dica i daj stavite sebi malo ponosa u prsa i nebudite pičke koji pod skrivenim profilima iz sigurnosti svoga doma jebu jedno drugom mater vriđaju se i slično!!!!
Jebiga moj Iko, pokušavaš završit raspravu, ali pacijenti koji bi se raspravljali samo naviru

Zato si i stao na sranu lika koji ima 5 objava. Koliko ih ti imaš idiote?
Nisam ja stao na niciju stranu neg velim kako se svajdas i pljujes po ljudima od teme split zd zg umislio se koda si neki vazni gospon s 2 recenzije..a trenutno si vazan ko semafor u gta san andreas 😘😘lp prijatelju odi daj neku recenziju ajde onda nakon nje imas pravo 100 poruka gluposti😂😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh