ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokrij se ušima i prospi pepelom. A, kada si bio sa Krisom, onda ti nije smetalo što je narkomanka. Plus shemale pederi narkomani na koje ideš.
nisam htio govoriti ali išao je i kod ove curke po kojoj pljuje....a mene u privatnim porukama ispituje o njoj....neznam zašto si ljudi daju za pravo osuđivati i iznositi poluistine...ne čini ono što nebi volio da se tebi čini...samo neki to nikada ne nauče....otišao je ovaj svijet u tri pičke materine

Krisa nije narkomanka nije na igli ako i posmrce malo jbg kojacto ne radi
A kod shemale idem samo dobrih i provjerenih ne jebem ove sta guraju carape u grudnjak nego kod vrhunskih
Smrade shemaleovski ne zanima nas kako tebe jebu u šupak. Kloni se sirotinjo normalih cura i laganja o njima. Ako čujem da ideš kod neke koju ja posjećujem osobno ću ti kosti polomit.

Ekipa, pokusavam dogovorit susret s plavokosom25 vec mjesec dana al je ovaj broj iz oglasnika stalno ugašen. Ak netko ima mozda neki drugi broj lijepo bi zamolio da mi ga u private pošalje..hvala puno

Zna li netko neku na kojoj se moze raditi dildoplay ili jis bolje da prima dva komada (jedan pravi, drugi strap on)....pare nisu problem samo da radi traženo, ZG...svaki info dobrodosao!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh