SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pessoal, vamos lá, sem brigas.
Nao quero brigar tambem. Mas é injusto ele querer espalhar mentiras sobre mim querendo me afetar! Sendo que tenho otimos clientes passivos que me amam! Tenho clientes fixos em zagreb que me amam e sabem que isso é mentira. Mas da mesma forma é injusto estar espalhando mentiras na internet para afetar as meninas

Da se neko ne zajebe ko ja prošle godine. Za dotičnu Iris Sofia najbolji je bojkot ako ste došli da se razguzite.
U suprotnom, proći čete ko Dream sucker u njegovoj recenziji za onu drugu.
K tome, sadašnji izgled joj je gori nego prije godinu dana. Onda je barem bila mršava, a sad ima najmanje konjskih 80 kg po svježim informacijama. Usput nema 186 nego oko 180 cm, dakle i tu laže. Znam, jer kad sam stajao gol i bos ispred nje bio sam viši od nje. Link od dotične glupače za izbjeći:

Da se neko ne zajebe ko ja prošle godine. Za dotičnu Iris Sofia najbolji je bojkot ako ste došli da se razguzite.
U suprotnom, proći čete ko Dream sucker u njegovoj recenziji za onu drugu.
K tome, sadašnji izgled joj je gori nego prije godinu dana. Onda je barem bila mršava, a sad ima najmanje konjskih 80 kg po svježim informacijama. Usput nema 186 nego oko 180 cm, dakle i tu laže. Znam, jer kad sam stajao gol i bos ispred nje bio sam viši od nje. Link od dotične glupače za izbjeći:

Cini se da je sise napravila od zadnji put kad je bila

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh