SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Da se neko ne zajebe ko ja prošle godine. Za dotičnu Iris Sofia najbolji je bojkot ako ste došli da se razguzite.
U suprotnom, proći čete ko Dream sucker u njegovoj recenziji za onu drugu.
K tome, sadašnji izgled joj je gori nego prije godinu dana. Onda je barem bila mršava, a sad ima najmanje konjskih 80 kg po svježim informacijama. Usput nema 186 nego oko 180 cm, dakle i tu laže. Znam, jer kad sam stajao gol i bos ispred nje bio sam viši od nje. Link od dotične glupače za izbjeći:

Da se neko ne zajebe ko ja prošle godine. Za dotičnu Iris Sofia najbolji je bojkot ako ste došli da se razguzite.
U suprotnom, proći čete ko Dream sucker u njegovoj recenziji za onu drugu.
K tome, sadašnji izgled joj je gori nego prije godinu dana. Onda je barem bila mršava, a sad ima najmanje konjskih 80 kg po svježim informacijama. Usput nema 186 nego oko 180 cm, dakle i tu laže. Znam, jer kad sam stajao gol i bos ispred nje bio sam viši od nje. Link od dotične glupače za izbjeći:

Cini se da je sise napravila od zadnji put kad je bila

Ne znam sta mi se desava ali u poslednje vreme sam poceo bas nekako lose da se osecam kada se vratim sa transica, nekako kao da sam uradio nesto lose... Godinama pre toga nisam imao ovakav osecaj, odem da guzim ili da me naguze, dodjem kuci sav srecan i jos ga izdrkam dodatno...

A inace, kako se lakse dize na transice nego na devojke, neverovatno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh