BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Drugovi sa foruma evo novi sam i zagorio sam ko tepsija pa trazim neku finu/ cistu za jedno ljepo druzenje ;) okolina Zenica/ Zepce ako zna ko sta. Ako je dobra moza i dobra cijena..

isti sam pozdrav svima ako neko ima neki broj od milfare neke neka podijeli, ja sam bio kod jedne brazilke u Lukavici 300 maraka pola sata ali je vrijedila sve i minutu, Aurora se je zvala i bio je profil na EGE i nema ga vise sto znaci sa je otisla u Bg kako je rekla

Dobar dan svima. Imam broj iz oglasa za Sarajevo. Fazon masaža, a kada nazoveš kaže kada dođeš ako želiš dogovaramo u "4 oka" i više ako želiš... Koga zanima javite se da dam broj. Samo poziv.

Cikica trenutno sjedi go na plastičnoj stolici iz JYSK-a, znoji se k’o da mu je neko uvalio kaktus u fotelju, i s tri prsta lupa poruke brže nego što mu srce lupa kad mu stigne poruka 'Kliker bon nevažeći'. U pozadini škripi ventilator iz 1984. dok čeka da mu neko iz sažaljenja pošalje bon da bi mogao 'uplatiti' za sex koji postoji samo u njegovoj glavi i listi želja..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh