KikoMontana
New member
Drugovi sa foruma evo novi sam i zagorio sam ko tepsija pa trazim neku finu/ cistu za jedno ljepo druzenje
okolina Zenica/ Zepce ako zna ko sta. Ako je dobra moza i dobra cijena..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
061460912 sarajevoisti sam pozdrav svima ako neko ima neki broj od milfare neke neka podijeli, ja sam bio kod jedne brazilke u Lukavici 300 maraka pola sata ali je vrijedila sve i minutu, Aurora se je zvala i bio je profil na EGE i nema ga vise sto znaci sa je otisla u Bg kako je rekla
Ak moze brojDobar dan svima. Imam broj iz oglasa za Sarajevo. Fazon masaža, a kada nazoveš kaže kada dođeš ako želiš dogovaramo u "4 oka" i više ako želiš... Koga zanima javite se da dam broj. Samo poziv.
Ko je ta koliko godina moze li broj ?Pozdrav drustvo,imal neko kakvog iskustva sa Gogom iz Bijeljine,kakva je ovako i to,hvala unapred
jest i ima pretragu.. ako si cuo za to, i prije nego upitas pretrazis ima li ista.. ako nema znaci niko nije bio.. no srecom nisi jedini.. ali je to jedini razlog zast ne dajem brojeve nit rece
Jesam, buraz, pretraga prva stvar… nisam pao s Marsa. Al znaš i sam.. to što nema rezultata ne znači da niko nije bio, možda su ljudi prošli, odradili stvar i produžili dalje bez da vode dnevnik ko izviđači. Nismo svi u misiji ostavljanja recenzija.jest i ima pretragu.. ako si cuo za to, i prije nego upitas pretrazis ima li ista.. ako nema znaci niko nije bio.. no srecom nisi jedini.. ali je to jedini razlog zast ne dajem brojeve nit recenzije..
Covjek je apsolutno u pravu. 300 je previse.Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
Potvrdjujem. Covjek je u pravu.Pisao sam i ja o njoj par puta, definitivno je nesto savrseno.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|