SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Možda kakva recenzija?
Ova i mene interesira.

Ova druga, ona sto ima tanak ali veliki kurac.
Ja sam joj pusio pre par godina, nije bilo sexa, ali sada se nudi i bez, nema problema..
Je li misliš na ovu, ova me guzila:

Ja sam joj pusio pre par godina, nije bilo sexa, ali sada se nudi i bez, nema problema..
Mislim da je to kak im dođe nema pravila 🤔. Nezz sad netko je bio kod neke njega bez mene sa
I Pusenje sa. Isto kod obične ženske frend išao davno 2018 nezz kod koje s plavog ja msm s njim je sve bez ja išao kod nje prije njega kod mene je bilo sa i msm da je Pusenje bilo sa i nije htjela lizanje. A frend kaže lizao ju ko sladoled jebo bez . E sad jel sere ili ne nisam nikad istražio, al moguće da je istina

Možda kakva recenzija?
Bio ja prosle godine kad je u splitu bila... definitivno najbolje iskustvo susretljiva je kurac uvik cvrst i moze svrsit bez problema ponudila mi je cak da ostanen preslavat kod nje

Meni je prvo radila masažu gola sa kurcem, samo što me nije probila. Imam osjećaj da nisam rekao da stavi kondom da bi me izjebala bez. Izgleda da to ovisi kako joj se koji klijent svidi i ako dopusti ona ga naguzi i napumpa bez. Nadam se da uzima prep non-stop. Sinoć sam se izdrkao na njene nove slike koliko me bila napalila

Trenutno u Bg... najbolje iskustvo koje sam imao do sada
Vratila se jessy

Koliko trazi?

Je li aktivna?

Da podelim iskustvo za Bg, mozda ce i ka Hr
Yasmin
U Bg na vodi je, top apartman, ona je lepa, ne i vrhunski zgodna, fale malo vece grudi i bokovi, ali ok, kita je po meni super, ni prevelika ni premala.
Prvo sam joj pusio na kolenima, taman stane u usta i malo ostane napolju, onda me je okrenula na doggy i jebala me vrhunski i na kraju sam svrsio u 69, prelep osecaj svrsiti sa njenom kitom u ustima.
Sve u svemu 9/10, jos da je malo bolje oblikovana i da zna malo bolje engleski bilo bi 10/10.

Pokusao, ali jako tesko dog
Jedva da da nekad neki odg i to prilicno nejasno
Ovako je san snova

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh