SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Moje iskustvo sa dotičnom nije baš nešto. Platio sam da jebem između sisa bez kondoma. Namjerno je zalila sise sa nekim uljem odvratnim, toliko me zapeklo ko da je stavila pepermint, katastrofa. Na kraju nisam ni svršio, nego sam otišao. Ukupna ocjena:
Seks 0
Izgled 6
Stan 6
Dojam 0
Ma daj, bas mi je krivo tu cuti, meni je bilo savrseno, od svih kod kojih sam bio do sasa kod nje i Kalliny Nomure bih se odmah vratio

Bio tko s ovom?
Imas moju recenziju, al mislim da se nije isto zvala. Mrzim kad minjaju imena, kao da se skrivaju da ih se ne moze naci.
Ugl, meni je bila top, mlada, susretljiva, sex extra, u svim ulogama..

Ova druga, ona sto ima tanak ali veliki kurac.
Ja sam joj pusio pre par godina, nije bilo sexa, ali sada se nudi i bez, nema problema..
Je li misliš na ovu, ova me guzila:

Ja sam joj pusio pre par godina, nije bilo sexa, ali sada se nudi i bez, nema problema..
Mislim da je to kak im dođe nema pravila 🤔. Nezz sad netko je bio kod neke njega bez mene sa
I Pusenje sa. Isto kod obične ženske frend išao davno 2018 nezz kod koje s plavog ja msm s njim je sve bez ja išao kod nje prije njega kod mene je bilo sa i msm da je Pusenje bilo sa i nije htjela lizanje. A frend kaže lizao ju ko sladoled jebo bez . E sad jel sere ili ne nisam nikad istražio, al moguće da je istina

Možda kakva recenzija?
Bio ja prosle godine kad je u splitu bila... definitivno najbolje iskustvo susretljiva je kurac uvik cvrst i moze svrsit bez problema ponudila mi je cak da ostanen preslavat kod nje

Meni je prvo radila masažu gola sa kurcem, samo što me nije probila. Imam osjećaj da nisam rekao da stavi kondom da bi me izjebala bez. Izgleda da to ovisi kako joj se koji klijent svidi i ako dopusti ona ga naguzi i napumpa bez. Nadam se da uzima prep non-stop. Sinoć sam se izdrkao na njene nove slike koliko me bila napalila

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh