Mrtvo puhalo
Well-known member
Ja sam bio s njom, ima oko 35 godina, nije baba haha.Bilježim! sasvim Ok! Daj mi reci, piše da ima 29 god. Rekao bih da je imala nekad. Koja je tvoja procjena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio s njom, ima oko 35 godina, nije baba haha.Bilježim! sasvim Ok! Daj mi reci, piše da ima 29 god. Rekao bih da je imala nekad. Koja je tvoja procjena?
Jel moze samo oral kod tete?Evo stari. Ako je tako kao sto pises ovo je za tebe. Gajba Siget 8/10, ako si ok. komunikacija s tetom tj teta je 10/10, tijelo: škembica je tu ali i vime nema neugodnih mirisa, Vjerujem da je to što trazis. e,da. full je 70/30![]()
Prekrasno atraktivna i vrlo mlada crnka nudi očaravajuće trenutke
Hej hej imam 29 godina I jako dugu crnu kosu. Vrlo sam vitka 60 kg a visoka 172 i imam jako lijepe obline i grudi broj…www.oglasnik.hr
Molio bih kontakt od Ðurđe ako je moguće, zahvaljujem!
Nije ovo Đurđa! Đurđa je plavuša i uvijek se oglašavala kao plavuša. Ovo je njena kolegica s kojom je dijelila prostor na Remizi.![]()
Crnokosa ! ! !
Komunikativna, vitka, erotski dotjerana, 25/174/3, 56 kg, poziva situiranu gospodu na povremene ugodne i relaksirajuće…www.oglasnik.hr
Nije ovo Đurđa! Đurđa je plavuša i uvijek se oglašavala kao plavuša. Ovo je njena kolegica s kojom je dijelila prostor na
Cijenio bih ako može kontakt od Ðurđe, pretraživao sam forum ali nisam pronašao, samo je spomenuta u nekoliko postova.Nije ovo Đurđa! Đurđa je plavuša i uvijek se oglašavala kao plavuša. Ovo je njena kolegica s kojom je dijelila prostor na Remizi.
AKo ne odeš nećeš se pokajatMože molim kontakt za Irenu I Martu? Zahvaljujem
Imaš kakav kontakt?SEX ONA TRAZI NJEGA tetaTea Dobar dan ekipa!znaci ovako,trazim frajera /decka uglavnom musko iako volim i zene hahah Znaci pod kategorijom sex podrazumijeva se da trazim to isto medutim uz nadoplatu. prostor svoj nemam tako da ISKLJUCIVO DOLAZIM U TVOJ PROSTOR, APARTMAN, HOTEL,kako se snades Normalna sam cura ,trazim nekoga s kim bih recimo provela neko vrijeme koliko nam oboje odgovara,ne gledam na sat i nejdem po satu,nisam od onih koje samo odraduju.jel bio tko?
![]()
Crnokosa ! ! !
Komunikativna, vitka, erotski dotjerana, 25/174/3, 56 kg, poziva situiranu gospodu na povremene ugodne i relaksirajuće…www.oglasnik.hr
Imaš li ti možda njezin kontakt?NIje to Đurđa. Nema više oglasa od Đurđe.
To je odavno poznato da zena nema tri ciste. Osim toga, vec sam naslov oglasa kaze "nemoj me posjetiti".bio kod kim , izbjegavajte , ukratko nije normalna , stav neki bahati umisljeni , provjerava kitu ko da je urolog , sere previse, ne isplati se
Trazilica?![]()
Tvoja blondina milf :-)❤🔥🔥🔥
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…www.oglasnik.hr
Iskustva?
Google Lens?![]()
Seksi plavuša od 25 godina, prave fotografije 100%
Seksi plavuša Iskoristite ovu priliku i vidimo se. Moje slike su jednostavne slike, snimljene mojim telefonom! pa…www.oglasnik.hr
Iskustva?
Pored toliko komada sa ege-a ti jos uvijek provjeravas domaci otpad!?bio kod kim , izbjegavajte , ukratko nije normalna , stav neki bahati umisljeni , provjerava kitu ko da je urolog , sere previse, ne isplati se
mala je retardiranabio kod kim , izbjegavajte , ukratko nije normalna , stav neki bahati umisljeni , provjerava kitu ko da je urolog , sere previse, ne isplati se
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|