doug_heffernan
Well-known member
Trazilica?![]()
Tvoja blondina milf :-)❤🔥🔥🔥
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…www.oglasnik.hr
Iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazilica?![]()
Tvoja blondina milf :-)❤🔥🔥🔥
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…www.oglasnik.hr
Iskustva?
Google Lens?![]()
Prave selfie slike! Samo nakratko u Zagrebu
Još malo sam tu! pa iskoristi priliku sada i da se vidimo. moje slike su stvarno jednostavne slike snimljene mojim…www.oglasnik.hr
Iskustva?
Pored toliko komada sa ege-a ti jos uvijek provjeravas domaci otpad!?bio kod kim , izbjegavajte , ukratko nije normalna , stav neki bahati umisljeni , provjerava kitu ko da je urolog , sere previse, ne isplati se
mala je retardiranabio kod kim , izbjegavajte , ukratko nije normalna , stav neki bahati umisljeni , provjerava kitu ko da je urolog , sere previse, ne isplati se
Slike nisu njene,ali ona za svoje godine izgleda jako dobro.![]()
Opuštajuće druženje-simpatičnom plavušom
Opuštajuće druženje sa simpatičnom plavušom. Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
Kakva su iskustva kod ove dame?
gdje se nalaze?Slike nisu njene,ali ona za svoje godine izgleda jako dobro.
Da li se isplati otici? Definitivno ne,jer je ko mrtvo puhalo.... em nezna,em je nezainteresirana. Cijena koliko se sjecam 60 eurica za 30 min nicega,sam procjeni.
Suncica koja je s njom u stanu,meni osobno napeta riba,ako trazis masazu,to je oke,ali racunaj da kad krene drkat,vidis da te hoce cim prije odraditi... prebrzo ga navlaci i stalno neke cudne zvukove ispusta... s njom mozes dogovoriti bj i sex,ali za to sto dobijes po toj cijeni bolje otici kod neke provjerene sa ege,malo dati vise,pa biti sretan na kraju dana. Probao jednom bj i bio sam zadovoljan,ali brate cijena je nerealna,mislim da je bila stoja,s tim da platis za 30 min,od toga je oral mozda 10 min,20 min te masira...
Ova treca koja je s njima,nju nisam probao,nije moj tip obzirom da je cura jaca,dosta jaca...
Nista ne pronalazi...Google Lens?
Ej, ak te tresnem, neces se vise nikada dici:Nista ne pronalazi...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|