VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
Kad sam ja to tebe tražio besplatni broj lažove? Ti nisi bio u stanju napraviti screenshoot razgovora sa njom kojim bi dokazao da imaš njen broj, a mene si tražio da ti napravim screenshoot svojih bankovnih podataka.

Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
Ajde dosadan si vise.

Tko si ti da radia ponudu meni? Jel imam ja broj ili ti? Ako ti je odgovara moja razmjena onda ne dosađuj i ne jadikuj. Tražiš broj sam od cura a ne od mene. Pitaj bilokoga ovdje dal ce se nalaziti uzivo a nekim radi razmjene borjeva, nece... a razlog tome je anonimnost koju ti uopce ne razumijes.

Nisi pokazao cijeli razgovor pa izmišljas da sam te trazio aircas podatke pa sad vec bankove podatke. Da imas malo zdravog razuma, shvatio bi da sam te trazio da fotkas Aircash aplikaciju, jel ju imas ili nemas. Također sam te trazio jel razumijes kako Aircash funkcionira. Jer nekima nije jasno pa je lakše kroz fotke objasniti. Valjda si dovoljno zreo bez obzira sto si starček da shvatis koji se podatci ne šalju nepoznatim osoba. A ja te nigdje nisam tražio bankovne ili neke druge podatke. A ti ako si dovoljno munjen da šalješ to nekome tvoj problem. Stvarno ti je loš i jadan pokušaj da o nekome stvaràš lošu sliku samo iz razloga jer nisi dobio broj besplatno.
Zašto bi netko tebi trebao fotkati koje aplikacije on ima na mobitelu? Samo se sve dublje i dublje zakopavaš u svojim lažima govnaru. Prvo lažeš da sam te tražio broj besplatno, što je obična smrdljiva laž. Tražio sam da dokažeš da uopće imaš broj, mogao si fotkati i sakriti broj, ali ni to nisi bio u stanju napraviti, tako da je jedini zdravorazumski zaključak da si obični prevarant i govno.

Dečki,a jel morate javno raspravljati ko je u pravu u vrijeđati se....za to imate privatne poruke i trolate ionako bezvrijednu grupu....hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh