doug_heffernan
Well-known member
Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.Ove s EGE-a su izgleda počele spuštati cijene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.Ove s EGE-a su izgleda počele spuštati cijene.
Pa gle ako je zenska od 25 30 god 100e sat vremena a baba sa PO 70.ne moze ova bit toliko losa za 100Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.
Koliko god da je loša usluga, opet je bolje nego dati našim babama sa PO istu tu cijenu. Barem su mlade i zgodne.Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.
Dobar izgled nije sve.Pa gle ako je zenska od 25 30 god 100e sat vremena a baba sa PO 70.ne moze ova bit toliko losa za 100![]()
Nebi izašli iz stana nikad vjeruj mi stari da sam bio tamo slučajno![]()
Mladić (19) dogovarao seks s Kolumbijkama u Zagrebu. Uz pištolj ih pljačkali: 'Vrištale su'
Kolumbijka M.C.S.C. navela je na sudu da je nepoznati muškarac jače tjelesne građe i izbrijane glave u ruci držao manji pištolj te je primio njezinu prijateljicu oko vrata...www.24sata.hr
![]()
Tinejdžer je dogovarao seks s Kolumbijkama u Zagrebu. Krao im nakit i novac, mora u zatvor
Kolumbijka je rekla da je s prijateljicama doputovala u Hrvatsku i iznajmila stan. Kontaktirala ju je nepoznata osoba i dogovorila pružanje seksualnih usluga. Otvorila je vrata i vidjela dva muškarca...www.24sata.hr
Jel ovako rjesavate situaciju????
Istina!!!Nebi izašli iz stana nikad vjeruj mi stari da sam bio tamo slučajno
Ipak su primili dva nažalostIpak je večeras utakmica, pa ako naši zabiju gol ili dva Francuzima, ima da se ode kod dvije od ovih sa oglasa po isti rezultat.
Imam broj od starije cure oko 35 39 godina iz Samobora ako koga zanima javite se u inbox![]()
Sex loše?Puši dobro,ali sex loše osrednje
reci mu da ti pošalje broj al da pokrije zadnje dvije brojke
Bio kod ove kendal,za pušenje bez kondoma moraš nagovarati,ali hoće,neda odma na akciju,nego odugovlaci,na slikama je ona,guknut nezna engleskog.Sex ništa specijalno.Sve u svemu cilj joj je klijenta što brže odraditi.ovaj zadnji bi mogao i tebe.
Dogovorio pa javim iskustvo.Pozdrav, jel bio tko?![]()
Matea😘
Caoo, nudim usluge uzivo i online Diskrecija i higijena Zainteresirani javite mi se na Whatsapp💋www.oglasnik.hr
Ja sam bio 1h odmah je krenula bez kondoma ja nisam htio. Meni je bila cist ok 2 puta sam je mazno za 1h. Ostao od 15 do 16:30.Jedina zamjerka jer su 3 u stanu i nije bas neka udobnost tusiranje i to. Nije da mi se bas gologuz da susretat s drugim likovima na hodnikuBio kod ove kendal,za pušenje bez kondoma moraš nagovarati,ali hoće,neda odma na akciju,nego odugovlaci,na slikama je ona,guknut nezna engleskog.Sex ništa specijalno.Sve u svemu cilj joj je klijenta što brže odraditi.
Dogovorit ces ti abon kad dodjes na adresuDogovorio pa javim iskustvo.
Dogovorio sve normalno, cinilo se okej na prvu i samo sto sam krenuo..stize poruka kupi abon, bla bla donesi na adresu... Ja rekoh samo cao pozz.Pozdrav, jel bio tko?![]()
Matea😘
Caoo, nudim usluge uzivo i online Diskrecija i higijena Zainteresirani javite mi se na Whatsapp💋www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|