Erotik djevojka - Mirela

Jučer se čuo s Mirelom. Dobio je odmah iz prve. Kako treba doći do Zagreba (iz Dubrovnika) zanimale su me neke informacije. Uglavnom, već po njezinom pristupu jasno mi je zašto su ljudi toliko oduševljeni njom. Žena je izuzetno pristojna, fina i komunikativna. "Kupila" me odmah na prvu. Sad samo treba dočekat odlazak u Zg pa ću prenjeti dojam ali već vidim da će biti pozitivan jer se po nekim stvarima koje mi je rekla odmah vidi da žena vodi računa da pruži najbolju moguću uslugu.

I što je najbitnije trudi se,toliko ga dobro dudla uff..do kraja...a onda lagani tuš pa odma ponovo...
Došla mi je kontra...kao 69 poza ali s boka jer kaže da si ga ko može dublje u grlo stavit...i krenulo je...siše,liže,guta ga...pa mi stavila kabanicu i lupaj s guza...premjestim je na bok i trpam divlje dok je držim za sisu i mjesim...i tako je došlo veliko finale💪

I što je najbitnije trudi se,toliko ga dobro dudla uff..do kraja...a onda lagani tuš pa odma ponovo...
Došla mi je kontra...kao 69 poza ali s boka jer kaže da si ga ko može dublje u grlo stavit...i krenulo je...siše,liže,guta ga...pa mi stavila kabanicu i lupaj s guza...premjestim je na bok i trpam divlje dok je držim za sisu i mjesim...i tako je došlo veliko finale💪
Ak to Mirela ne potvrdi onda ne vjerujem 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh