Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko ima li neka djevojka u Sarajevu da radi depilaciju intimne zone za muškarce?
Pa evo ti Sofija drug.Ima li neko sta za BL možemo razmjenjivati javite pp
Ja imam utisak da ih pola ovdje bez veze piskaraju.Volio bi i on da zna sta trazi
mirise na prevaru ali neka javi ako je neko bioLILI 061395669 Sarajevo, Independent | City of Love
Uredna fina djevojka nudi druzenje u svom prostoru, takodje nudim threesome (u troje) s drugaricom i dominaciju 061395669 Nazvati za susret, nemam viber, WhatsApp ni ostale mreze. Sarajevo, bez xbonova, placanje na ...cityoflove.com
Iko probao?
Sofija je od sutra navodno tu..Pa evo ti Sofija drug.
Reklamra se danima i opet ima li sta u Bl.
Ja ne kontam sta trazite jbt.
Ne bi to jebao ni da mi neko plati...LILI 061395669 Sarajevo, Independent | City of Love
Uredna fina djevojka nudi druzenje u svom prostoru, takodje nudim threesome (u troje) s drugaricom i dominaciju 061395669 Nazvati za susret, nemam viber, WhatsApp ni ostale mreze. Sarajevo, bez xbonova, placanje na ...cityoflove.com
Iko probao?
Sta nas to novo ceka u ponudiMostar danas od 17:00h do 21:00h+38761240892
*nesto novo u ponudi![]()
Ko se to nama zaljubio ha ??Molim ove pacenike koji mi se javljaju i traze slike crnke i ostalih djevojki njene profile i tako to da ne pisu bezveze necete dobiti nista od mene..nista privatno vam podijeliti necu niti to zelim..ipak smo previse vremena bili zajedno i to je nesto izmedju nas...Previse toga lijepog je bilo izmedju nas dvoje loseg nije vrijedno pomena niti cu se sjećati...
Jos jednom da vas zamolim ne trazite mi njene slike necete ih dobiti..![]()
Ovako, po mojoj slobodnoj procjeni ima jedno 120kg velike sise i blesava opuštena i nasmijana, ko voli debele mislim da se neće pokajat, meni je pušila i što se toga tice ocjena 12 od 10, djevojka se doslovno davi kur*em najjace od svega je bilo kad se okrenula prebacila glavu preko kreveta i rekla ajde jebi me u ustaNeko ko je bio sa Dora Dorotea iz Brčkog da mi kaže nesto vise?
koliko ti je uzela, kako ste se dogovorili viber iliOvako, po mojoj slobodnoj procjeni ima jedno 120kg velike sise i blesava opuštena i nasmijana, ko voli debele mislim da se neće pokajat, meni je pušila i što se toga tice ocjena 12 od 10, djevojka se doslovno davi kur*em najjace od svega je bilo kad se okrenula prebacila glavu preko kreveta i rekla ajde jebi me u ustaiskreno da sam je vidio prije nego sto sam otisao ne bi' otišao 100% za moj ukus je baš debela međutim s obzirom da sam otišao bukvalno sam bio u fazonu ajd, daj sta das i nisam se pokajao uopšte. Ona baš baš voli da puši
nema smještaj, pumpa, soba.
Viber, javi se akonte zanima, pa dogovarajkoliko ti je uzela, kako ste se dogovorili viber ili
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|