Foruma i kurca i tog sto pozivaJos samo ovo I fakat kidam nalijevo...Mozda je crnka na onom drugom forumu..onaj lik kao predjite kod mene I to ja sam admin...Pogledao jbt...ko da je forum pravljen na Windows 95'![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Foruma i kurca i tog sto pozivaJos samo ovo I fakat kidam nalijevo...Mozda je crnka na onom drugom forumu..onaj lik kao predjite kod mene I to ja sam admin...Pogledao jbt...ko da je forum pravljen na Windows 95'![]()
Pa rekao sam vec...ovdje kad udjes tesko je izaci...a tamo izlazis ko Usain BoltForuma i kurca i tog sto poziva
Crnan ha ha tamo je sve crnoPa rekao sam vec...ovdje kad udjes tesko je izaci...a tamo izlazis ko Usain Bolt
Udjes ko bijelac jarane..a izlazis ko crnac...I to JamajcaninCrnan ha ha tamo je sve crno
Zafali mi jaje pojeo adminUdjes ko bijelac jarane..a izlazis ko crnac...I to Jamajcanin
I ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebesDruze ti i ovi slicni jel ovo forum da vi ovdje olaksavate svoje srce, fakat ne vjerujem sta citam ??? Idite mami plakat ili ženi , samim tim sto se zaljubite u kurvu i sto joj dijelite neke pare ili slicno tako za psihijatra ste , kurva je KURVA i uvijek ce bit i ne opterecujte ovdje ljude s vasim slomljenim srcem nikog to ne zanima, puca mi kurac sto te kurva izjebala debilu nista boljr nisi ni zasluzio, jel ovo moguce ...
Ne bi ti bio u kozi koliko si nisko pao, kurva te izjebala umjesto da ti nju izjebesI ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes
Okupaj se prije no sto dodzes..
Ja i dalje jebem a ti trazi broj na forumuNe bi ti bio u kozi koliko si nisko pao, kurva te izjebala umjesto da ti nju izjebes![]()
ImaÅ” @AnnyIma li ijedna u ovom jebenom Mostaru da radi? Dao bi 100KM za 10min druzenja. Samo da se ispraznim. Grada i govana.
Ne uopste nije bio los pristup nista ti lose nisam ni napisao niti rekao.Druga stvar da si me blokirala nebi onda mogla procitati poruku koju posaljem.Ako je tebi ova recenica los pristup onda neznam sta tebi nije los pristup.A napisao sam u poruci kada si u bl nista drugo lpMozda sam te blokirala jer ti je sigurno bio los pristup...Svako ko pise gliposti nemam se vremena baviti njim!
Moze par slika da vidimo isplati li se dociI ti imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes
Okupaj se prije no sto dodzes..
Hajde kralju objavi sliku svoje Äune..i u tebe mali miÅ”koCim povecam sise![]()
A jok...ne valja kad se objese...Cim povecam sise
Lud jesam ali toliko opicen nisam..Hajde kralju objavi sliku svoje Äune..i u tebe mali miÅ”ko
Odbi dva metra od mene...ne gotivim tetkiceHajde kralju objavi sliku svoje Äune..i u tebe mali miÅ”ko
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|