Ma znala sam.. nemoj da se nerviras, prodje sve.. ljubiiii te Miniii punoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znala sam.. nemoj da se nerviras, prodje sve.. ljubiiii te Miniii punoo
Imas kurvica22 al nemoj nudit 50km samoIma li neko neku u Tuzli za foot fetish, platio bi solidno ?
10 dana vrh I pomirice se...tako da "Vrebaj" na vrijemeMa znala sam.. nemoj da se nerviras, prodje sve.. ljubiiii te Miniii punoo
Pomrle od "Bijele kuge"Šta je ovo broj verified djevojaka opao na EGE u sarajevu na 30.
Jebote rastjerali ste i strankinje vašim glupostima....
Sta ce nam normalne zene kad mi nismo.normalniNemojte se svađati i nervirati, već uživajte u životu. Nađimo normalne žene i bit će nam svima mnogo lakše. Ima li neko broj neke koliko toliko korektne djevojke ili žene sa kojom se može dogovoriti viđanje na duži period?
Ako neko ima broj od takve, častim ga
Ljubim i ja tebe..Dusa si bratova..Ma znala sam.. nemoj da se nerviras, prodje sve.. ljubiiii te Miniii punoo
Ti bi da se ne skidas sa nje ...na kulturan nacinNemojte se svađati i nervirati, već uživajte u životu. Nađimo normalne žene i bit će nam svima mnogo lakše. Ima li neko broj neke koliko toliko korektne djevojke ili žene sa kojom se može dogovoriti viđanje na duži period?
Ako neko ima broj od takve, častim ga
Otjerala ih crna sa popustom hahahaPomrle od "Bijele kuge"
Bzv ce te opet banovat..volitee se sta god pricali jedno o drugome...ovo tvoje cak nisu ni uvrede vec sto onaj kaze sarkazam,ali ne na podmukao nacin poput "Obrisao znoj duksom svojim".Eto mene poslusaj I prekini,znam da je volis,znas da ja to najbolje znam.Ne idi drugima I cekaj je...tvoj drug...a sad obojica pustamo druge da piau.Zauzimamo prostor curama.PozdravOtjerala ih crna sa popustom hahaha
hahahahahahah10 dana vrh I pomirice se...tako da "Vrebaj" na vrijeme![]()
No sikirli imam 9 profila i cekam bijednicu da se prijavi da je prijavljujem i brisem je..i svakoga ko joj oglas objavi..Bzv ce te opet banovat..volitee se sta god pricali jedno o drugome...ovo tvoje cak nisu ni uvrede vec sto onaj kaze sarkazam,ali ne na podmukao nacin poput "Obrisao znoj duksom svojim".Eto mene poslusaj I prekini,znam da je volis,znas da ja to najbolje znam.Ne idi drugima I cekaj je...tvoj drug...a sad obojica pustamo druge da piau.Zauzimamo prostor curama.Pozdrav![]()
Onda ja odoh jer imam samo 2No sikirli imam 9 profila i cekam bijednicu da se prijavi da je prijavljujem i brisem je..i svakoga ko joj oglas objavi..
E pa sad je mozda i jasnije zasto se makla od tebe. Momče, otišao si u kurac žešće, vrijeme je za promjene. Nastaviš li ovim putem malog uvrijeđenog šupka, sjebat ces se. Trgni se i makni od ovog sranja, nije ovo za tebe, previse si labilan. Sve si krivo shvatio, ovo je mjesto gdje ljudi dolaze zbog kurvi i provoda s njima, a ne nesretnih ljubavnih priča.No sikirli imam 9 profila i cekam bijednicu da se prijavi da je prijavljujem i brisem je..i svakoga ko joj oglas objavi..
Jos samo ovo I fakat kidam nalijevo...Mozda je crnka na onom drugom forumu..onaj lik kao predjite kod mene I to ja sam admin...Pogledao jbt...ko da je forum pravljen na Windows 95'No sikirli imam 9 profila i cekam bijednicu da se prijavi da je prijavljujem i brisem je..i svakoga ko joj oglas objavi..
Imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes u skokovimaE pa sad je mozda i jasnije zasto se makla od tebe. Momče, otišao si u kurac žešće, vrijeme je za promjene. Nastaviš li ovim putem malog uvrijeđenog šupka, sjebat ces se. Trgni se i makni od ovog sranja, nije ovo za tebe, previse si labilan. Sve si krivo shvatio, ovo je mjesto gdje ljudi dolaze zbog kurvi i provoda s njima, a ne nesretnih ljubavnih priča.
Stvarno se nadam da ces se izvuci iz ovoga, ali cini mi se da imas teze psihicke probleme koji te ne vode nicem lijepom. Ako imas muda, daj nekome iz svog okruzenja da procita sto pises i kako se ponasas. Ako nije sjeban kao ti, reci ce ti da imas gadne probleme u glavi. 9 profila?????Imas popust da mi izdrkas kurac i odjebes u skokovima
Drug pa bolje je da se "prangijaju" s penzionerima npr...jer ako je visok,plav I zgodan mozda se I zaljubi u njega...a ovi penzici s kondomom ili bez imaju corker samo,a cak I da se zaljube u njih velikecsu sanse da ih mi necemo morat liferovat vec ce se majka priroda postarat za prekid veze.Nek pusi bez....On svakako u tim godinama nema vise osjecaja...Pusim bez kondoma
Crnka![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |