Borisa111
Well-known member
Mene je uzimala na taj fol,ja upozorio Elkija.Npr..poplave u Jablanici,zapela tamo I trebaju joj parw da plati helikopter do Mostara jer nema ni hranw ni vode....Sto te druze tangira dok je ovaca bit ce i vune

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je uzimala na taj fol,ja upozorio Elkija.Npr..poplave u Jablanici,zapela tamo I trebaju joj parw da plati helikopter do Mostara jer nema ni hranw ni vode....Sto te druze tangira dok je ovaca bit ce i vune
Sto ce tamo isla za MostarMene je uzimala na taj fol,ja upozorio Elkija.Npr..poplave u Jablanici,zapela tamo I trebaju joj parw da plati helikopter do Mostara jer nema ni hranw ni vode....![]()
Pa turneje po Bih....isla da se guzi...ili npr izbqcuju je iz stana daj za kiriju...daj za skolu..daj za operaciju djeteta kojem nije nista...sve suplja..Ehlimana je makar "posten" lopovSto ce tamo isla za Mostar
Kazu da je starija prico mi kolegaLjudi kakva je ova Izeta iz Tuzle valjal čemu imal ko da je bio i da mi da recenzije!pozz
To sam čuo al reko valjal čemuKazu da je starija prico mi kolega
Nisam bio ne znamTo sam čuo al reko valjal čemu
Jel ovaj broj siguran?Ciji je to broj?
Odgovaras li na porukeIstocno Sarajevo u nedelju od 16h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija![]()
Ma starija i bzvz. Gubljenje vremena sa njom. Kurvica22 je za nju avion i fantazija...Pa Izeta ima djecu koja su blizu 30 godina stara, preko 25... . Ne vrijedi ni 50km. Ona je u rangu Vesne, ma Vesna i bolja garant samo što je ludaKazu da je starija prico mi kolega
Npr zapela sam u Banja luci treba mi 1000 maraka da se vratim I plati zenu sto mi dijete cuva...lik mi uplatio 4 sata I dao mi lazne novxanice...Sara-Elkiju trazi pozajmicu...
Suti… Bolje da ti ne odgovara nego da te izradi kad dodjes pred zgraduOdgovaras li na poruke![]()
Joooj ta je jakaNpr zapela sam u Banja luci treba mi 1000 maraka da se vratim I plati zenu sto mi dijete cuva...lik mi uplatio 4 sata I dao mi lazne novxanice...Sara-Elkiju trazi pozajmicu...
Ne odgovara nistaCiji je to broj?
Ma kraljica je ona..na kraju se sam sebi smijes koliko si glup ono.Treba I za to imati daraJoooj ta je jaka![]()
Moze brojLjudi kakva je ova Izeta iz Tuzle valjal čemu imal ko da je bio i da mi da recenzije!pozz
Moze broj da se dogovorimoKazu da je starija prico mi kolega
Pa jel pomogao savjet Elkiju da joj ne “posudi” i on?Mene je uzimala na taj fol,ja upozorio Elkija.Npr..poplave u Jablanici,zapela tamo I trebaju joj parw da plati helikopter do Mostara jer nema ni hranw ni vode....![]()
Nezahvalno je ikome pametovati kad je u pitanju ljubav.”Ljubav je slijepa i luda”. Nek je voli sta ima veze. Bolje voljeti pa se razocarati nego nikad ne voljeti.Vidi....ja bih volio da vas dvoje uspijete.Ali brate poslusaj me I ne izjavljuj ljubav javno jer jedva cekaju da te prcaju.A ako vec radis to pa nek I ona onda javno kaze da si ti samo njen I ona tvoja...zna se reklamirat,sta fali da I ona malo pise stihove.Nedaj da te uslovljava.Ako je ona sa 102 pa idi I ti na vec spomenutu trojku ili nesto drugna moze,ti ne.Ma nemoj.Kad vam je vec takva veza,pa I ti se zabavljaj,ne samo ona.Daj se onoliko koliko ti uzvrati nista vise.Ne znam curu,ni nju,ni Sofiju ni Mini..znas I sam.Vec govorim iz prilozenog.Odjebite sve ovo ako se volite I nadjite sebi srecu na nekom drugom mjestu..Pare su nebitne
![]()
jel to neki ljubavni trougao kod vas?Nezahvalno je ikome pametovati kad je u pitanju ljubav.”Ljubav je slijepa i luda”. Nek je voli sta ima veze. Bolje voljeti pa se razocarati nego nikad ne voljeti.![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|