BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kazu da je jednom u KPZ Zenica bio zatvorenik po imenu Robert...odmilja ga Robi zvali...Elem,princip je bio da mu "stave" Erotiku na ledja I listaju one uljepljene stranice...I kao...eh...ovu nisam..dugo..😂

Provalio sam da su jedino inteligentne kurve na ovom forumu..em sto vas uzimaju lopatom...em vas provaljuju I ne jebu 2 posto..sprdaju se s vama sa 464 lazna profila,a realno u gradu milion cura ...samo malo hrabrosti.Jbg kad uzimas auto ne uzimas sa pola miliona..a neki I lizu I svasta...Kad cemo u Evropu..pa kurve su vec 😁
Jbg kad imaju koga sto da ne onog koga i nema od pise stihove

Jbg kad imaju koga sto da ne onog koga i nema od pise stihove
Pa upravo o tome I govorim cijelo vrijeme..nek sishaju...ali zamisli sta tek misle o onome s kim su kao u ljubavi mimo "posla"....ako za klijente misle da su bolesnici koji varaju zene..(a dok oni to rade s jednom,dvije..one to isto rade muzevima ili partnerima sa sto dva I od njih ocekuju vjernost..I kako kazes stihove...)...e tek za tog misle da je papucar nad papucarima..bukvalno porijeklom sa Papuka

Pa upravo o tome I govorim cijelo vrijeme..nek sishaju...ali zamisli sta tek misle o onome s kim su kao u ljubavi mimo "posla"....ako za klijente misle da su bolesnici koji varaju zene..(a dok oni to rade s jednom,dvije..one to isto rade muzevima ili partnerima sa sto dva I od njih ocekuju vjernost..I kako kazes stihove...)...e tek za tog misle da je papucar nad papucarima..bukvalno porijeklom sa Papuka
Zene su takve one se izjebase i u braku a ako ja jebem nekog najebo sam ako se sazna postene sve a ja moram promjenit moju stalno boli glava a pare joj drage

Zene su takve one se izjebase i u braku a ako ja jebem nekog najebo sam ako se sazna postene sve a ja moram promjenit moju stalno boli glava a pare joj drage
Ma ok to sve...dosadi nekome neko..I obrnuto...ali drug ako si u vezi sa "damom noci Ili u po bijela dana na haubi" I ne smeta ti to...onda to nije ljubav vec poslovno partnerstvo odnosno ti si joj prijatelju PIMP...u ocima bilo koga sa strane

Nemoj brate tako, upast ce nam "pjesnik" u depru 🤣🤣😂

E prvi put cujem da kurva vraca pare hahah.
Kao da se olesila od gajbe pive pa ne zna sta radi.
Ko je ta "dala?
Bila je pri sebi, ne brini se, išao sam kod nje na preporuku i sve je bilo kako je i rečeno, taj prvi put mi je vratila 50e, inače je cijena 150e pola sata, a 100e 15minuta, ja sam joj samo taj prvi put platio unaprijed 150e i svršio u roku tih 15minuta i vratila mi 50e.
Nakon toga sam bio još 6 puta s njom, kaže javi mi pola sata prije nego ćeš doći da se može istuširati, pička joj doslovno miriše kad ližeš.
Popijemo pivu prije akcije i ona ide oprati zube prije nego počmemo, pisao sam ja o njoj tu i prije na forumu, ali jbg vama je crna vrh jer je 150KM, a ova je 150e pola sata, kad sam prvi put napisao na forumu odmah 10pvt-a dobio, čim sam im rekao cijenu gotovo, šta očekivati od ovih što traže da jebu romkinje za 50KM.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh