Stipo koji su usloviNe ide to tako bas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stipo koji su usloviNe ide to tako bas
Nisam stekao baš takav dojam, a bio sam dva puta kod tebe, znači čim svršiš paljba, uzimaš vlažne maramice i brišeš pičku, nakon toga odmah uzimaš mobitel i šalješ onom idućem da može ranije doći, evo reci je li tako bilo, da ne bude da ja lažemJa radim na vrijeme a ne na broj svrsavanja, ali svakako da ako uzmes pola sata to je negdje i logicno da ces jednom svrsiti, msm uvijek ima muskarca koji mogu i vise sto meni i nije problem.
#crnka![]()
Nemoj tako javno, šta cs rec onaj što svaki dan piše "samo moja jedina"Ja radim#crnka
![]()
Ona je postena kurva, ne ide to tako!Ne ide to tako bas
Izjebat ce ti je,morat ces je u karijoli vozitNe ide to tako bas
Sta je sa nama sto za minut svrsimo.Ja iskreno nalozim se platim sat svrsi za minut i bjezi kuci bitno mi otic to me nalozi lazi zeni lazi svima gdje si a moram otic dok dodjem do bl iz Doboja cjelim putem napaljen nema gotovJa radim na vrijeme a ne na broj svrsavanja, ali svakako da ako uzmes pola sata to je negdje i logicno da ces jednom svrsiti, msm uvijek ima muskarca koji mogu i vise sto meni i nije problem.
#crnka![]()
Kako nista na ege imas koliko hoces,samo ono sto pise 70e pola sata te nece docekat.Kao na slici mnogi su mi rekli sto su isli.Tuzla nistaaaaa.....Cijela Tuzla jednu kozu muzla......
Ako ima ko sta nekk salje
A ima i Vesna 50kmTuzla nistaaaaa.....Cijela Tuzla jednu kozu muzla......
Ako ima ko sta nekk salje
A nije problem platit sat vremena 100 eur,al nesto vrijedno da to izvuce iz peta,kakav egeA ima i Vesna 50km
Imas unazad par stranica njen brojDaj broj od Vesne![]()
Ne idem ja nazadImas unazad par stranica njen broj
Ili daj toga konobaraImas unazad par stranica njen broj
Mozda da ti dovedem Vesnu daj adresuNe idem ja nazad![]()
Ne moj kada nema nista boljeMozda da ti dovedem Vesnu daj adresu
Svi bi vi da jebete za male pare ja vas problem ne mogu rijesit LPNe moj kada nema nista bolje![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|