BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nemoj tako javno, šta cs rec onaj što svaki dan piše "samo moja jedina" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A sta bi ti da ja kazem....Osim da je moja jedina i volim je vise od sebe 😎 Mnogi nisu u toku nase price i ne treba da budu niti ce biti..Ja sa tom djevojkom dijelim poslijednji komadic hljeba..Da ne bih duzio i srao samo cu reci zbog nje sam se izvukao iz velikih sranja...i za nju zivim..I nikad me nece biti sram da kazem pred Bogom i pred ljudima koliko je VOLIM..

Sta je sa nama sto za minut svrsimo.Ja iskreno nalozim se platim sat svrsi za minut i bjezi kuci bitno mi otic to me nalozi lazi zeni lazi svima gdje si a moram otic dok dodjem do bl iz Doboja cjelim putem napaljen nema gotov
I ja zavrsim za 3 ili 4 minute ali zato mi niko ne moze platiti ono kad lezim pored nje..kad miris njene kose osjetim..kad gledam je dok spava na mom ramenu..kad osmijeh njen vidim tad sam najsretniji na planeti 😎

Drug lakuje ti objave Sara/Hare koja te pozivala na trojku sa jaranom ..ko je ovdje lud ja ne znam..prestanite svi srati o ljubavi..samo interes vam je svima u glavi...lp
Pa gdje si ti druze...nek lajkuje...Znaju one sve da ja ne idem drugim djevojkama.. pogotovo u ova zadnja mozda dva mjeseca..Odkako sam se pomirio sa Crnom ne interesuje me nijedna..A i dok sam isao drugima alat mi nije htjeo raditi..i onda samo čampri bezveze u krevetu s njima i dam pare za pricu jbg..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh