ZAGREB - Jel bio tko?

Ima organizacija preko udruge umirovljenika
Ma tim siročićima umirovljenicima je jedva država dala besplatan prijevoz vlakom od ove godine. Putovanje 15 sati vlakom od Zagreba do Splita. Bolje da im je platila odlazak u neku slobodnu zemlju na jednu od posljednjih jebačina. Ovih 15 sati putovanja od Splita do Zagreba ni normalan čovjek ne bi izdržao, a kamoli umirovljenik. Možda je cilj vlade tom mjerom prijevremeno dokrajčiti umirovljenike, to će tek vrijeme pokazati.
 
Tako je, krivi ovce zbog pogrešaka pastira. Demokracija je budalaština i nema se šta pitati kmetove o tom koga hoće da ih zlostavlja. Većina ljudi ne zna vodit ni svoj život, što onda imaju odlučivati za državu? Sumnjam da bi nam legalizacija puno i pomogla (iako sam naravno za to). Kod nas je ponuda i potražnja potpuno neujednačena i moramo jednostavno gledati druga tržišta.
U Češkoj ima svega
 
Mora se i crkva maknuti prije HDZ-a vezano uz to pitanje, a to će se vjerojatno samo po sebi dogoditi s godinama kada dođe do miješanja stanovništva i kada crkva po tom pitanju ne bude imala toliki utjecaj. Inače kao država imamo jako velik potencijal za seks turizam, samo što to naši kreteni to još nisu uočili.
To je sta vlast slusa previse crkvu ustvari popove...
Popovima bi pametnije bilo da rijesavaju svoje sta karaju i siluju djecu i zataskavaju to pedofili najobicniji i skrivaju se iza vjere
 

Neko iskustva? Trazi 50 eu za videe, slike i videcall tj dana pa ako so okej moze uzivo. Uvjerio sam se da nije fejk preko videocalla al nisam uspio otici sa njom. Jel bio tko?
 

Neko iskustva? Trazi 50 eu za videe, slike i videcall tj dana pa ako so okej moze uzivo. Uvjerio sam se da nije fejk preko videocalla al nisam uspio otici sa njom. Jel bio tko?
za nju sam cuo svasta, of je bait, a za pare jos nisam cuo, https://www.instagram.com/s_tockom/
vjerojatno fake
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh