Sisata i guzata
Well-known member
Jbt kako mi je bezveze ovaj oglas dolje sa pickom.. Otvorim stranicu i nevino pisem negdje vani i nitko ne bi znao sta da ne iskace ta picka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti mora da si bogat?Može ali ti bolje znaš ta in mjesta za izlaske.
Pazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khaluEh.. Sve di ja idem nije in... Jbg.. Ako hoces da budemo vidjeni Buldog i sl.![]()
Mozart objasnio...Pazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khalu
A kad je na muškarac na položaju moći kako bi rekla Jelena Veljača bez sisa i guzicaMod ljubav najveca![]()
Znam ja sve. I kasnije neka klopica u el toru ili vinodolu. Znam ja bez brige. Na takva mjesta ja zalazim kad vodim na vecereMozart objasnio...
Jimmy Khala šta?Pazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khalu
Objasnit cu ti u pp.Jimmy Khala šta?
Tko ju odvede u Močvaru i ostane živ , taj je mangaPazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khalu
Ja mislim da ju odpelja u svetog nikolu na veceru kad dodu cigani s pleh muzikom mislim da bi venturi to bila posljednja veceraTko ju odvede u Močvaru i ostane živ , taj je manga![]()
Mod ljubav najveca![]()
Malo i jesi smršavilaJa odg ahahah ti mislis da ja mrsavim jer patim za ljubavi ko gracijelita(Esmeralda), on odg dahaos
Da, pravo veseli dan na forumuBome ova kristalka udara sa svih frontova
"a covek bira zenu nalik sebi"..E ta ta.. Nasa![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|