Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes kako ti je rekao covjek Velika Kaniza, provozaj se ima ih na dosta mjesta, usput obavezno u Texco svrati ja nakupujem stvari za doma jeftinije je nego u nasA najbolje da nema a sve legalno posluju.Idi do Nagykanizse to ti je najblize ako zivis na sjeveru...
Nema ih vise na ulici u kanižiA najbolje da nema a sve legalno posluju.Idi do Nagykanizse to ti je najblize ako zivis na sjeveru...
Provjereno znas ili? To zbog korone ili? Gdje su ondaNema ih vise na ulici u kaniži
Znam ulicu gdje su stajale u blizini benzinske luk oil , tamo su godinama stajale a sad ih vise nema,. nema veze coronaProvjereno znas ili? To zbog korone ili? Gdje su onda
Ja sam ih nalazio i ovako po gradu, mozda su promjenile adresu, treba se provozati sat dva i nace ih se sigurnoZnam ulicu gdje su stajale u blizini benzinske luk oil , tamo su godinama stajale a sad ih vise nema,. nema veze corona
Gdje po gradu si ih nalazio ?Ja sam ih nalazio i ovako po gradu, mozda su promjenile adresu, treba se provozati sat dva i nace ih se sigurno
Jel zna netko gdje se mogu naci kurve u kanjizi ili svi nagađate?Gdje po gradu si ih nalazio ?
Ima u onoj brvnari dok se ide od kanize prema zalaegersegu, prije zalaegersega samo pricekaj 9 mjesec da prođu godisnji odmoriMene zanima konkretno mjesto di ih ima da nejdem bzv u Madarsku, ili mozda u Sloveniji ima? Ako netko zna info dobrodosao._.
Stari, evo upravo sam danas bio u austriji u bordelu.
Imas u sloveniji u novoj gorici welnes marina, andiamo u vilachu, i naravno golden time u becu... ja osobno nisam bio u tim bordelima, ja idem samo u bordel peepshow i tamo mi je ok, nemam potrebu mijenjati.
Tamo su cure mlade, top modeli, ljubazne, dobijes sve sta platis i dogovoris. Zajebi ove razvaljene kamenjarke sta stoje uz cestu i zaustavljaju aute, takvo sranje imas i u hrvatskoj.
Jel se mozemo zajedno dogovorit pa odemo u peepshow? Odakle si inace
jel treba ona mala potvrda za cijepljenje/primljene obje doze ili ona potvrda ili ništa od navedenog?Evo da se nađe i ovdje:
Mađarska otvorila granicu (i) za Hrvatsku.
![]()
(zadnja točka prvog paragrafa)
Vrijeme je za izlet i nove recenzije/iskustva
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|