Pozdrav svima...dugo me nije bilo na ovom forumu (izbacio me moderator Alfa...mislim da je sad admin na ovom forumu...samo da prije mog posta o Mađarskoj kažem...Alfa jebem ti mater ako ovo čitaš)...nego ...da nastavim u revijalnom tonu...Mađarska
Gledati samo ponudu na stranici
https://rosszlanyok.hu/videkilanyok
U slike nemojte sumnjati jer su 100% njihove...ok neke su dorađene u fotoshopu, ali one ne lažiraju slike jer ih se odmah banira sa stranice.
Savjet...pokušati uvijek angažirati curu koja dozvoljava komentare...mada neke ne dozvoljavaju i ako je žena top topova i ne dozvoljava komentar bez brige...sve je vrh.
Načkanjiža...ili ti ga Velika Kanjiža...ponekad zna uletiti nešto dobro ali ja savjetujem pregovore na duže vrijeme 4 ili 5 sati...zna se dogovoriti za cca 200 eur ili 25o eur...dakle njima je to bolje.
Ja to znam napraviti i ubijem dan u Kanjiži...štoviše odvedem ih nekad i na ručak...pa karanje...pa pićence...pa karanje...ugl opušteno...angažirana na više sati...uživancija.
Mada...obavezno ali obavezno Budimpešta...tamo je ponuda top ali su zato i cijene malo više...ali da se razumijemo jebete ljepoticu na kakvu samo drkate za 120-150eur po satu.
Samo da ovaj drek od korone prođe, s nekim likovima s ovog foruma sam pričao da organiziram ekskurziju u Budimpeštu ili Siofok na Balatonu...već sam par puta to odradio za ekipu...radi se o orgijanju na par sati koliko muških toliko ženskih...ispalo nas je cca 300eur/3 sata...jako zanimljivo
.
Renta se kuća negdje na obali Balatona ili apartman u Budimpešti...angažira se 5-6 komada...i tarapana.
Naravno za to treba cca 500-700 eura sa svim troškovima po osobi