Patak
Well-known member
onlineUpravo, ako niste skuzili ja sve javno radim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onlineUpravo, ako niste skuzili ja sve javno radim![]()
A ja bih Sig platio samo nek se izjasni...Upravo,evo ja se nudim da ću platiti troškove druzenja
O braco moja... Nitko nece jebat... A i idem na put uskoroA ja bih Sig platio samo nek se izjasni...
Ja placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.Upravo,evo ja se nudim da ću platiti troškove druzenja
U ISTRU?O braco moja... Nitko nece jebat... A i idem na put uskoro
A za sve ostalo tu je kristalkaJa placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.
Mogu ja tamo odmorit malo bez telefona??Ja placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.
Za tvoje mentqlno zdravlje. Pod hitno se rijesit foruma i telefonaMogu ja tamo odmorit malo bez telefona??
Možes DođiMogu ja tamo odmorit malo bez telefona??
Nekuzim zasto nemoze jebati..Sig je navodno kraljice..gdje je problem...Ja placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.
Ma znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlazeZa tvoje mentqlno zdravlje. Pod hitno se rijesit foruma i telefona![]()
I zakljucat vrata i ugasit zvonoMa znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlaze![]()
pristanemo na ovo sig?Nekuzim zasto nemoze jebati..Sig je navodno kraljice..gdje je problem...
Kad god mi proradi masta...Ma znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlaze![]()
Ne zveckaj Sig Patak je tuMa znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlaze![]()
E brate i da se ne moram sminkat, utezat u korzete, nabadat na stiklama... OdmorKad god mi proradi masta...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|