ResetLineLuxury - profesionalni salon za masaže
ResetLineLuxury je profesionalni salon za masaže koji se nalazi na Vračaru. U prijatnom i luksuznom ambijentu nudimo širok spektar masaža, prilagođenih ind
jel bio neko ovde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 maserki u čizmicama na štiklu, minjacima i golim batacima...![]()
ResetLineLuxury - profesionalni salon za masaže
ResetLineLuxury je profesionalni salon za masaže koji se nalazi na Vračaru. U prijatnom i luksuznom ambijentu nudimo širok spektar masaža, prilagođenih indwww.halooglasi.com
jel bio neko ovde ?
I mene zanima, zato i pitam...5 maserki u čizmicama na štiklu, minjacima i golim batacima...
Ako je ovo ‘profesionalni ambijent’, kakve li su tek ‘specijalne ponude’?![]()
Jesu li bile dvije velike macke? Setaju se okolo, penju se na sporet, kauce....ja izlazim sa tusiranja i brisem se, one udjose u kupatilo i gledaju me kako se oblacim.Pozzdrav
Bio sam kod Tee na masazi (Mekenzijeva),i posto sam citao mnogo komentara odlucio sam da i ja napišem nesto.Opisana kao prepička i tako to ,jednostavno nisam mogao odoliti da ne izvizualiziram tu guzu.U telefonu registrovana kao Tea guza.Za mene je to veliko razocarenje ,naglasavam za mene!,Od samog dolaska i svega ostalog ,sve nazor i oteljava.....Na 20-tom minutu neko zvoni na vrata ,pa zvoni (užas).
Želi da bude korektna,kao nije ona kriva ,druga osoba joj dogovara musterije i kaze da vidim sa tom osobom itd..2/10.
Bio sam ja nedavno u Spiritu na kraljevskoj masazi. Odlicna masaza, ali peskirom se prekrije intima, a ostalo sve masiraju. Inace u Spiritu u sklopu stana jednu prostoriju koristi i mlada i veoma zgodna kozmeticarka, koja radi depilaciju i to iskljucivo za muskarce. Odlicno radi depilaciju intimne zone.Jel bio neko u Spiritu na NBG skoro ?
Jesu li bile dvije velike macke? Setaju se okolo, penju se na sporet, kauce....ja izlazim sa tusiranja i brisem se, one udjose u kupatilo i
bile su kad sam ja bio … popele se na stolicu gdje su bile moje pantole i počele da grickaju kaiš pa je ona ustala na pola masaže da ih otjeraJesu li bile dvije velike macke? Setaju se okolo, penju se na sporet, kauce....ja izlazim sa tusiranja i brisem se, one udjose u kupatilo i gledaju me kako se oblacim.
www.instagram.com
Batali mačkeHahaha, zato je meni rekla ostavi gardarobu u kupatilo da ti macke ne njuskaju.....
Ma masaza nikakva, jedino sto je mala stvarno top i mlada je bas. Ima oko 20 godina i bas je njegovana.Batali mačkereci kako si prošao
![]()
Jbg od gledanja nema selametaMa masaza nikakva, jedino sto je mala stvarno top i mlada je bas. Ima oko 20 godina i bas je njegovana.
Poslije nje sam bio na masazi kod jedne koja je bolja od nje fizicki, ali samo obicna masaza bez rucne zavrsnice.
Bio sam ja prošle sedmice. Top je bilo: Rade Mia, Ana, Katarina i neka Milica za koju sam čuo da je bezveze ali da dobro radi. Moja preporuka je uvek Ana ili Mia, iako je Katarina najbolja riba tamo, ali joj je energija baš loša...Da li je neko bio skoro u Aurori, ako se tako zove?u Resavskoj ulici
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|