ResetLineLuxury - profesionalni salon za masaže
ResetLineLuxury je profesionalni salon za masaže koji se nalazi na Vračaru. U prijatnom i luksuznom ambijentu nudimo širok spektar masaža, prilagođenih ind
jel bio neko ovde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 maserki u čizmicama na štiklu, minjacima i golim batacima...![]()
ResetLineLuxury - profesionalni salon za masaže
ResetLineLuxury je profesionalni salon za masaže koji se nalazi na Vračaru. U prijatnom i luksuznom ambijentu nudimo širok spektar masaža, prilagođenih indwww.halooglasi.com
jel bio neko ovde ?
I mene zanima, zato i pitam...5 maserki u čizmicama na štiklu, minjacima i golim batacima...
Ako je ovo ‘profesionalni ambijent’, kakve li su tek ‘specijalne ponude’?![]()
Jesu li bile dvije velike macke? Setaju se okolo, penju se na sporet, kauce....ja izlazim sa tusiranja i brisem se, one udjose u kupatilo i gledaju me kako se oblacim.Pozzdrav
Bio sam kod Tee na masazi (Mekenzijeva),i posto sam citao mnogo komentara odlucio sam da i ja napišem nesto.Opisana kao prepička i tako to ,jednostavno nisam mogao odoliti da ne izvizualiziram tu guzu.U telefonu registrovana kao Tea guza.Za mene je to veliko razocarenje ,naglasavam za mene!,Od samog dolaska i svega ostalog ,sve nazor i oteljava.....Na 20-tom minutu neko zvoni na vrata ,pa zvoni (užas).
Želi da bude korektna,kao nije ona kriva ,druga osoba joj dogovara musterije i kaze da vidim sa tom osobom itd..2/10.
Bio sam ja nedavno u Spiritu na kraljevskoj masazi. Odlicna masaza, ali peskirom se prekrije intima, a ostalo sve masiraju. Inace u Spiritu u sklopu stana jednu prostoriju koristi i mlada i veoma zgodna kozmeticarka, koja radi depilaciju i to iskljucivo za muskarce. Odlicno radi depilaciju intimne zone.Jel bio neko u Spiritu na NBG skoro ?
Jesu li bile dvije velike macke? Setaju se okolo, penju se na sporet, kauce....ja izlazim sa tusiranja i brisem se, one udjose u kupatilo i
bile su kad sam ja bio … popele se na stolicu gdje su bile moje pantole i počele da grickaju kaiš pa je ona ustala na pola masaže da ih otjeraJesu li bile dvije velike macke? Setaju se okolo, penju se na sporet, kauce....ja izlazim sa tusiranja i brisem se, one udjose u kupatilo i gledaju me kako se oblacim.
www.instagram.com
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|