Tintoreto3
Member
Kao čovjek je dobra. Pristojna i susretljiva.Kakva je ovako Jel sve ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao čovjek je dobra. Pristojna i susretljiva.Kakva je ovako Jel sve ok
Kakve su te dvije vrijedi li otici kod ove?Pozdrav drugari.da nesto pitam ako je neko bio kod ove nines col,jel to mozda jedna od one dvije sto zajedno rade mia I sara isto na col isto I za nastiju jel to jedna od njih ili je to sve jedna cura kod ove dvije sam bio zajedno pa da znam jesu li to one?
pa po pitanju bezbjednosti povedi najbolje nekog druga da strazari dole za slucaj necega jbga..samo nek bude ovak tjelesno sposoban..Mislio sam Jel bezbjedno otici Jel cista i zna li nas jezik.
Tu je enaNajjaca po meni od domacih sto je bila…ali mislim da vise ne dolazi u bl…
Jedan kaže da ne dolazi u BL, a drugi da je tu. Kome vjerovati?Tu je ena
U pravu si.Moja zena bolje izgleda od većine njih ali taj nalet adrenalina kad ideš u nepoznato čini ovaj hobi zanimljivim otprilike kao kad sam kao klinac skakao sa mosta samo ovo je puno ljepšeOva prostitucija je slatka samo iz razloga sto se svi tu boje. Musterija (Mi) - da nas neko ne navata. Prikriješ parice od zene i daš za drugu pičku. Cure (da ih ne pohapse i ne deportuju -strankinje). I ti sto ih cuvaju. Isto se strecaju i boje. Da ne najebu i oni. Jer policija ili pljačkaši kad upadnu. Sta ce on sam jadan. Hajd cure ce jebati. One mogu i picke dati za dž da se spadu. A on je isto najebao, u najboljem slučaju dobiti ce par šamara ako bilo sta kaže ili u stanicu pa na robiju- ako banu plavci. Hajd ti dokazi da nisi makro. Vec da radiš honorarno kao izbacivač
![]()
I još se kriješ jer ne znaš na koga poznatog možeš da naletišU pravu si.Moja zena bolje izgleda od većine njih ali taj nalet adrenalina kad ideš u nepoznato čini ovaj hobi zanimljivim otprilike kao kad sam kao klinac skakao sa mosta samo ovo je puno ljepše![]()
Tu je ena
Upravo to…taj osjecaj kad ides prvi put kod neke i osjecaj kad ti treba otvoriti vrata i da je vidis kako izgledaU pravu si.Moja zena bolje izgleda od većine njih ali taj nalet adrenalina kad ideš u nepoznato čini ovaj hobi zanimljivim otprilike kao kad sam kao klinac skakao sa mosta samo ovo je puno ljepše![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|