Sisata i guzata
Well-known member
Jaci nego ikad.. ali nije, nije tako, sreca i nas nadje
ono sto se ceka dugo bude najsladje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaci nego ikad.. ali nije, nije tako, sreca i nas nadje
Ali ako se dugo čeka, prođe vrijeme, a osobito kurcu...... ali nije, nije tako, sreca i nas nadje
To Jucie, "jebem malo - jebem dobro"Izbirljiv sam postao.![]()
Kaj je najbolje opce nisam jebao dobre ova dva puta kaj sam bioTo Jucie, "jebem malo - jebem dobro"
I sam sam tako nekad davno razmišljao
Sad mi žao![]()
![]()
Ee i ja sam sad u zom fazonu, Venty me preobratio i istjerao divlje iz mene...Zapravo kad bolje razmislim, trebam samo neku s kojom bih vodio ljubav i mazio se u medjuvremenu. Pa pod tus zajedno izmedju, i tak to, ono romansa.
Cak me i ono divlje u zadnje vrijeme ne privlaci. 2, 3 sata i dost.
Ma Jucie ti me oduševljavaš, majke mi. Baš tako, za 2-3 sata, odgledam film, NBA utakmicu, pojedem nešto dobro i DA POJEBEM NEŠTO ZA 3 MINIUTE U POLUVREMENUZapravo kad bolje razmislim, trebam samo neku s kojom bih vodio ljubav i mazio se u medjuvremenu. Pa pod tus zajedno izmedju, i tak to, ono romansa.
Cak me i ono divlje u zadnje vrijeme ne privlaci. 2, 3 sata i dost.
Ja bi isto gledala filmMa Jucie ti me oduševljavaš, majke mi. Baš tako, za 2-3 sata, odgledam film, NBA utakmicu, pojedem nešto dobro i DA POJEBEM NEŠTO ZA 3 MINIUTE U POLUVREMENU
Ja bi...Sad bi se svi mazili![]()
Dobro, onda ćemo se zabaviti u ponedjeljak "Vuk s Wall streeta"Ja bi isto gledala film![]()
Samo iznosim svoj mood trenutni, nemoj me gledat neznam ni kaj se dogadalo nije me bilo mjesec danaSad bi se svi mazili![]()
Mislila sam da cemo gledati "male tracerice"...Dobro, onda ćemo se zabaviti u ponedjeljak "Vuk s Wall streeta"
Pa što ti je Vntr, pa vidjet ćeš u mojim godinama, jedino i možeš mazitiSad bi se svi mazili![]()
Svašta se događalo, bolje da ne čitaš.Samo iznosim svoj mood trenutni, nemoj me gledat neznam ni kaj se dogadalo nije me bilo mjesec dana
Stavis mi prst u picku i toliko drhti da svrsimPa što ti je Vntr, pa vidjet ćeš u mojim godinama, jedino i možeš maziti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|