ivano Kostadinov
Member
Jeli netko od vas probao Cooling?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Provaj pa nam javi ja isto planiram otić za vikendJeli netko od vas probao Cooling?
Hahah a ok. Čini se ok...Provaj pa nam javi ja isto planiram otić za vikend
Otvorit će te ko paštetuHahah a ok. Čini se ok...
Nece. Ne idem zato kod njeOtvorit će te ko paštetu![]()
Aj pa javiNece. Ne idem zato kod nje
Čovječe čitaš li ti recenzije? Dotičnu glupaču treba izbjegavati u širokom luku. Već se pisalo o njoj više negativnih stvari - kao prvo ne daje guze, a kao drugo ćuna joj je po najnovijem impotentna. Ja sam zadnji put platio 100 € za vrlo loš pušing bez seksa jer se dotičnoj glupači nije digla alatka iako je dogovor bio seks. Bolje da sam te novce zapio ili platio sebi večeru. Konačna ocjena -1.Jeli netko od vas probao Cooling?
100 e 30 min?Čovječe čitaš li ti recenzije? Dotičnu glupaču treba izbjegavati u širokom luku. Već se pisalo o njoj više negativnih stvari - kao prvo ne daje guze, a kao drugo ćuna joj je po najnovijem impotentna. Ja sam zadnji put platio 100 € za vrlo loš pušing bez seksa jer se dotičnoj glupači nije digla alatka iako je dogovor bio seks. Bolje da sam te novce zapio ili platio sebi večeru. Konačna ocjena -1.
15 minuta i to vrlo loše odrađeno.100 e 30 min?
Meni je rekla 30 min 100 e15 minuta i to vrlo loše odrađeno.
Dosad sam bio sa 50 trans u godinu dana otkad sam počeo ići...Je, ali ti to u praksi izgleda malčice drugačije.
Sretno, javi kako je bilo, ali ja već znam unaprijed da ti neće biti dobro.Dosad sam bio sa 50 trans u godinu dana otkad sam počeo ići...
Kad sam došao u prve platio sat nakon 35 min kaze gotovi smo rekoh nismo ostao 59 min i jos se minut zadrzao onako![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|