Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno cura top.Ellen vrijedi svake marke
Sigurno jedna od najboljih i najljepših uz Crystal koje su bile u graduEllen vrijedi svake marke
pa mozes brtDefinitivno cura top.
Jedino ne prima ove ćorave na jedno oko .
Joj ljudi da mogu kako da pošaljem sliku da vi vidite tu skalameriju od lika koji se predstavlja kao inspektor i napada cure. Pa to kao da je kanalizacija izbacila na površinu.
bio sam kod nje 2 puta, super curaDefinitivno cura top.
Joj ljudi da mogu kako da pošaljem sliku da vi vidite tu skalameriju od lika koji se predstavlja kao inspektor i napada cure. Pa to kao da je kanalizacija izbacila na površinu.
Brat Noo je u pravu. Meni je ruskinja mala plava, tamo u onim zgradama kod hotel Meriota rekla da ju je neki inspektor posjetio i mrčio, za dž. I kaže pojeo joj i večeru. Ako je to taj. Nabijem ga na k, on jebe sve po gradu za džabe a ja moram plaćati mjesečno 200-300e da bi umočio. Gde je pravda.Definitivno cura top.
Nece nesto pokušao sam,vidi mu se lobanja dobro. Probaću nekog od mojih jarana pitati znaju li . Ima i kapicu na glavi bilo mu hladmo.pa mozes brt
Ne zna ti brate ovde niko nista odgovoriti,ovaj sajt sluzi da se idioti raspravljaju i pricaju o nekom coravom retardu, sta god da pitas ignorise se,samo neke rasprave i ostala bespotrebna sranja.Jeli bio iko, kakva su iskustva
hajde ti sada nama lijepo odgovori za koju je curu pitao taj gore..Ne zna ti brate ovde niko nista odgovoriti,ovaj sajt sluzi da se idioti raspravljaju i pricaju o nekom coravom retardu, sta god da pitas ignorise se,samo neke rasprave i ostala bespotrebna sranja.
Bruna sa Ege,2 profila bila,odgovorio sam momku privatno.hajde ti sada nama lijepo odgovori za koju je curu pitao taj gore..
Prosjek brate,nista specBruna sa Ege,2 profila bila,odgovorio sam momku privatno.
Gledaj care ja bih mogao reci da si ti idiot jer samo postavljaš pitanja a nikad ne daješ odgovore. Tako da i ti ignorišeš ko god je postavio pitanje. A ako braniš bolesnike koji maltretiraju cure i otimaju pare i ucijenjuju onda si poput njih. A ako te vec boli briga onda ne moras sufler biti. Ja recenziju napišem i ovde ljudima a i komuniciram sa njima i privatno. KontašNe zna ti brate ovde niko nista odgovoriti,ovaj sajt sluzi da se idioti raspravljaju i pricaju o nekom coravom retardu, sta god da pitas ignorise se,samo neke rasprave i ostala bespotrebna sranja.
Najjaca po meni od domacih sto je bila…ali mislim da vise ne dolazi u bl…Iskustva sa Enna sa City od love?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|