BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Definitivno cura top.
Jedino ne prima ove ćorave na jedno oko .
Joj ljudi da mogu kako da pošaljem sliku da vi vidite tu skalameriju od lika koji se predstavlja kao inspektor i napada cure. Pa to kao da je kanalizacija izbacila na površinu.
Brat Noo je u pravu. Meni je ruskinja mala plava, tamo u onim zgradama kod hotel Meriota rekla da ju je neki inspektor posjetio i mrčio, za dž. I kaže pojeo joj i večeru. Ako je to taj. Nabijem ga na k, on jebe sve po gradu za džabe a ja moram plaćati mjesečno 200-300e da bi umočio. Gde je pravda.
Trebamo mu uši izvrnuti.

Ne zna ti brate ovde niko nista odgovoriti,ovaj sajt sluzi da se idioti raspravljaju i pricaju o nekom coravom retardu, sta god da pitas ignorise se,samo neke rasprave i ostala bespotrebna sranja.
Gledaj care ja bih mogao reci da si ti idiot jer samo postavljaš pitanja a nikad ne daješ odgovore. Tako da i ti ignorišeš ko god je postavio pitanje. A ako braniš bolesnike koji maltretiraju cure i otimaju pare i ucijenjuju onda si poput njih. A ako te vec boli briga onda ne moras sufler biti. Ja recenziju napišem i ovde ljudima a i komuniciram sa njima i privatno. Kontaš

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh