ZAGREB - Recenzije masaža

Šta je kod ove stvarno 100 eura cijena za body to body masažu ili ona to tako bubne pa ako prodje prodje ?
Poznata, legendarna Anja, bio kod nje davno dok je bila 70 eura. Žena u ranim 40-im, izgleda bolje od većine cura koje su u 20-ima, jako zabavna, pričljiva, a i znala me napaliti kao ni jedna druga, čak ni ove sa EGE nisu tako napaljujuće, kod nje sam se osjećao kao doma, bio sigurno 10 puta.
E sad ono ALI...
Anja mi nije dala pičke, i koliko god da sam pokušavao, nagovarao, odgovor je uvijek isti "ne može". Koliko sam upoznat u mlađim danima je uredno davala, uz adekvatnu cijenu, možda i sad netko dobije ali ja nisam bio te sreće pa sam se okrenuo EGE curama.
Iskreno, i danas dođem u iskušenje da je posjetim.

Poznata, legendarna Anja, bio kod nje davno dok je bila 70 eura. Žena u ranim 40-im, izgleda bolje od većine cura koje su u 20-ima, jako zabavna, pričljiva, a i znala me napaliti kao ni jedna druga, čak ni ove sa EGE nisu tako napaljujuće, kod nje sam se osjećao kao doma, bio sigurno 10 puta.
E sad ono ALI...
Anja mi nije dala pičke, i koliko god da sam pokušavao, nagovarao, odgovor je uvijek isti "ne može". Koliko sam upoznat u mlađim danima je uredno davala, uz adekvatnu cijenu, možda i sad netko dobije ali ja nisam bio te sreće pa sam se okrenuo EGE curama.
Kako dodješ u iskušenje kad te je blokala jer si joj bacao pare na krevet itd.

E sad ono ALI...
Ja ne dolazim u tu napast, trebao si ju vidjet tamo 2011-2012 god, sax i dobra masaža bila 300 kn pola a sat 600 kn, al uvjek bi ostajao dulje, tada je bila medu 3 najljepše s plavog oglasnika, ( meni najljepša jer je plava a bas sam takve tada jaako volio),.ugodna za razgovor o bilo cemu,... valjda ju je ovaj posao promjenio, zadnje bio 2016 i tada je vec pocela jako filozofirat... poslje nisam isao.... da mi je nac slicnu njoj po izgledu iz tih dana u Zg, ali i po karakteru iz tih dana...

Ja ne dolazim u tu napast, trebao si ju vidjet tamo 2011-2012 god, sax i dobra masaža bila 300 kn pola a sat 600 kn, al uvjek bi ostajao dulje, tada je bila medu 3 najljepše s plavog oglasnika, ( meni najljepša jer je plava a bas sam takve tada jaako volio),.ugodna za razgovor o bilo cemu,... valjda ju je ovaj posao promjenio, zadnje bio 2016 i tada je vec pocela jako filozofirat... poslje nisam isao.... da mi je nac slicnu njoj po izgledu iz tih dana u Zg, ali i po karakteru iz tih dana...
Danas za 150 eura bi trebala masirati i guziti se pola sata ali kad ima njih koji joj daju 100 za pola sata masaže s drkicom kada tu odbiješ tuširanje dodje na 20 minuta ! I još k tome žena ima 50 godina !

Danas za 150 eura bi trebala masirati i guziti se pola sata ali kad ima njih koji joj daju 100 za pola sata masaže s drkicom kada tu odbiješ tuširanje dodje na 20 minuta ! I još k tome žena ima 50 godina !
Krivo sam napisao ne pola sata nego sat onako lagano opušteno,pristojno !
Ženu je sjebao ovaj posao treba znati kad se povući i krenuti raditi nešto drugo !

E sad ono ALI...
Da li je to ista osoba kao i Zgodna plavusa kako se oglasava na Oglasniku? Vidim da nisu isti brojevi.

Pa gore je oglas, pitam da li je na tom oglasu ista osoba kao i ovaj sto sam linkao. Ne znam tko treba smanjiti dozu opijata po nacinu pisanju barem vidjeno..
Nemoraš ništa smanjit, nego "pojačaj, pojačaj i žene i piče"...
Nije to ista osoba, kod te " zgodne plavuše" nisam bio, ovdje kazu da su njene slike i da je OK,
Odi pa probaj, pa javi...

Da li je tko bio u zadnje vrijeme kod ove i kakvo je iskustvo ???
Isto iskustvo ko i Zdravko1980.
B2B masaža , gola na masažnom stolu. Možda na slikama izgleda viša i mršavija nego jest ali meni sasvim ok. Dobre sise , baš za b2b. Zamolio ju da mi okrene guzicu , rekla da jedino nesmim prste gurat u guzicu. A nisam onda pitao ak smijem u picu.
Svršio među sisama. Jedini minus mi je da te ne dira baš rukama kad masira nego cijelo vrijeme klizi sisama po tebi.

Kako se zvala ona jedna ženska imala je oglas na ljubavnom oglasniku, bila je plava non stop i mijenjala lokacije imale uredne stanove, bila niža ženska imala vitko čvrsto tijelo,
Bilo je plavuša i radila je samo masaže, nestala i više nema nigdje obično je bila po Zagreb zapadu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh