ZAGREB - Recenzije masaža

Znao sam da su cijene sexa otišle u nebo, ali da je cijena masaže, opuštajuće masaže, premašila cijenu sexa na EGE, da ne spominjem cijene na PO, e to nisam vjerovao, ali

Kontaktiram ovu Whats app-om, i pošalje ona odgovor:
Sat h 160 eura
Drkanje pretkaraj da svršiš
Pipanje cica malo u cijeni, ako se hoće cijelo vrijeme ili diranje svega i lizanje cica cijena je 220

I onda se ona čudi da kako sam se usudio pitati da li je sex u cijeni, i ako hoću sex da idem kod kurvi, kao i da ona ima dovoljan kroj zadovoljnih klijenata.
Zato bih molio barem jednog od tih zadovoljnih klijenata da napiše svoje iskustvo.

Znao sam da su cijene sexa otišle u nebo, ali da je cijena masaže, opuštajuće masaže, premašila cijenu sexa na EGE, da ne spominjem cijene na PO, e to nisam vjerovao, ali

Kontaktiram ovu Whats app-om, i pošalje ona odgovor:
Sat h 160 eura
Drkanje pretkaraj da svršiš
Pipanje cica malo u cijeni, ako se hoće cijelo vrijeme ili diranje svega i lizanje cica cijena je 220

I onda se ona čudi da kako sam se usudio pitati da li je sex u cijeni, i ako hoću sex da idem kod kurvi, kao i da ona ima dovoljan kroj zadovoljnih klijenata.
Zato bih molio barem jednog od tih zadovoljnih klijenata da napiše svoje iskustvo.
Bolje ići kod malih tajlanđanki sat masaže z drkicom je 80-90 e možeš cijelu pipkati

Ima tko preporuku za kakvu maserku da je kurpulentna,da dobro masira i da je erotičan,bilo bi dobro i da nema oglas nego npr.vlastiti salon ili tako nešto slično??

Šta je kod ove stvarno 100 eura cijena za body to body masažu ili ona to tako bubne pa ako prodje prodje ?

Šta je kod ove stvarno 100 eura cijena za body to body masažu ili ona to tako bubne pa ako prodje prodje ?
Ja sam zvao tu ženu i pitao kako to 100 a ona spusti sluŝalicu🤣🤣

Da li je tko bio u zadnje vrijeme kod ove i kakvo je iskustvo ???
Bio kod nje prije godinu-godinu i pol, Utrine, blizina bazena, taman poslije plivanja otišao na masažu. OK cura. Imao sam namjeru ponoviti, ali mi se nije poklopilo.
PS: stvarno je crvenokosa, odnosno crvena je dolje, kosu farba

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh