Mali_Poštar
Active member
Daj molim te, barem reci zašto i kako tako naglo...?Dragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Pazite na sebe i živili!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj molim te, barem reci zašto i kako tako naglo...?Dragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Aj valjda ces uspit, ja par puta vec otisa i vratija seDragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Tek tako iznenada?Dragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Zena skuva i super kafu ako treba, i radi na svom izgledu stalno. Vrhunska profesionalka, za malo para, svaki put mi je bio gust s nj
Ne bi ti volio solit pamet ali 130 po ure mi malo sumnjivo. Za njene godine i izgled.Kontam ovu obić danas valjda neče bi zajeb i fake
Kroz poruke je super pa vidimo kaj bude
Ide i za 100Ne bi ti volio solit pamet ali 130 po ure mi malo sumnjivo. Za njene godine i izgled.
Ima ih starijih i ni blizu izgleda ko ova za više para
Sritno ti bilo. Napiši par rići ako odešIde i za 100
Prošli put kad sam dogovorio u te, završio u Belle..Kontam ovu obić danas valjda neče bi zajeb i fake
Kroz poruke je super pa vidimo kaj bude
Posra ćemo ih ako ope zajebuProšli put kad sam dogovorio u te, završio u Belle..
Nisam se pokajao, u biti pomazila me srića jer Bella je stvarno dobra, simpa i seksi cura koja zna što radi, nisam joj moga okrenit leđa hahaPosra ćemo ih ako ope zajebu
Nije odluka odjednomDaj molim te, barem reci zašto i kako tako naglo...?
Ima veze sa proizvodnjom bajadere.Tek tako iznenada?
Nešto mi tu smrdi.
Jel to ima kakve veze s onom recenzijom koja ka ono nije tvoja.
Traži video poziv i riješen problemIdu mi više na k ti pimpovi, teže pogoditi curu sa slike nego loto. Razmišljam večeras se malo počastiti ali ne ide mi se nikad neznaš ko će ti otvoriti vrata.
a one su bile zadnji stup creda ove civilizacijeŠta je ovo došlo... više ni brazilskin kurvama nemoš virovat...
Gotove najvise Gotovinu od svegaIma veze sa proizvodnjom bajadere.
Nije mi jasno kako su i dan danas ledene kocke bolje od bajadere,a svi gotive bajaderu??
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|