Mali_Poštar
Active member
Daj molim te, barem reci zašto i kako tako naglo...?Dragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Pazite na sebe i živili!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj molim te, barem reci zašto i kako tako naglo...?Dragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Aj valjda ces uspit, ja par puta vec otisa i vratija seDragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Tek tako iznenada?Dragi momci, necu puno duljit..bilo mi je zadovoljstvo dilit iskustvo s vama,ali šta se tiče ovog sporta ja odo u penziju
Zena skuva i super kafu ako treba, i radi na svom izgledu stalno. Vrhunska profesionalka, za malo para, svaki put mi je bio gust s nj
Ne bi ti volio solit pamet ali 130 po ure mi malo sumnjivo. Za njene godine i izgled.Kontam ovu obić danas valjda neče bi zajeb i fake
Kroz poruke je super pa vidimo kaj bude
Ide i za 100Ne bi ti volio solit pamet ali 130 po ure mi malo sumnjivo. Za njene godine i izgled.
Ima ih starijih i ni blizu izgleda ko ova za više para
Sritno ti bilo. Napiši par rići ako odešIde i za 100
Prošli put kad sam dogovorio u te, završio u Belle..Kontam ovu obić danas valjda neče bi zajeb i fake
Kroz poruke je super pa vidimo kaj bude
Posra ćemo ih ako ope zajebuProšli put kad sam dogovorio u te, završio u Belle..
Nisam se pokajao, u biti pomazila me srića jer Bella je stvarno dobra, simpa i seksi cura koja zna što radi, nisam joj moga okrenit leđa hahaPosra ćemo ih ako ope zajebu
Nije odluka odjednomDaj molim te, barem reci zašto i kako tako naglo...?
Ima veze sa proizvodnjom bajadere.Tek tako iznenada?
Nešto mi tu smrdi.
Jel to ima kakve veze s onom recenzijom koja ka ono nije tvoja.
Traži video poziv i riješen problemIdu mi više na k ti pimpovi, teže pogoditi curu sa slike nego loto. Razmišljam večeras se malo počastiti ali ne ide mi se nikad neznaš ko će ti otvoriti vrata.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|