ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To ja cijelo vrijeme pričam. Uz malo truda po tim portalima se da naći. Nije ljepotica ali naspram ovih koje se plaćaju jackpot.
Upravo tako..
A ove nek i dalje lupetaju cijene..
Pa znasv.. 150e je moje vrijeme sve ostalo se plaća..
30e za dednu sisu 30e la lijevi..
Ak os dirnut čuperak na desnoj strani veneronog brezuljka 40e.. A na lijwvoj 30..
Zadto 30??.pa eto tako jer je bolje..
Ma ko te jebe..

Ok.. Trebalo je vise mjeseci brljanja trljanja po portalima.. Ali isplatilo se..
Jebate sada samo 40e dam za prostor 3 do 4h.. I opusteno bez priše i ne znam čega sve.

Upravo tako..
Ak os dirnut čuperak na desnoj strani veneronog brezuljka 40e.. A na lijwvoj 30..
Ma ko te jebe..

Ok.. Trebalo je vise mjeseci brljanja trljanja po portalima.. Ali isplatilo se..
Jebate sada samo 40e dam za prostor 3 do 4h.. I opusteno bez priše i ne znam čega sve.

Upravo tako..
Ma ko te jebe..

Koji to portali frende?

Koji to portali frende?
Haha, zaboravi na to sranje. Koliko ćeš vremena i truda uložit da napokon natakneš, mogao si jednostavno zviznut neku provjerenu s EGE. Koliko god je ovaj sport u kurcu, barem se da jebat. Kakvi portali i aplikacije? Tu jebneš samo ako se zvijezde poslože. I kolega Kamionaš je vjerojatno samo jednom pa mora sad dalje tražit... još 6 mjeseci. I vrijeme je novac!

Haha, zaboravi na to sranje. Koliko ćeš vremena i truda uložit da napokon natakneš, mogao si jednostavno zviznut neku provjerenu s EGE. Koliko god je ovaj sport u kurcu, barem se da jebat. Kakvi portali i aplikacije? Tu jebneš samo ako se zvijezde poslože. I kolega Kamionaš je vjerojatno samo jednom pa mora sad dalje tražit... još 6 mjeseci. I vrijeme je novac!
Donekle si u pravu..
Ne ide to samo tako.. Prijavis se logiras..

Eventualno platis članarinu.. I one samo dolaze javljaju se.. A ti sjedis doma i ko u žiriju biras..
Ne.. Ne...ne ide to tako
Bilo je tu puno javljanja..milion promasenih poruka..
Neke zele vezu... Neke žele vise od veze... Neke ne zeli ni a progovoriti dalje ako si ozenjen..
A nekima je bas to fora.
Sve ovisi sto želis.. I kako. Želis..
Recimo... 2 najbolja iskustva sam imao na ovom portalu na onome chatu..
Jedan aktivan član foruma s kojim sam online dobar.. Zna za to..
Dok je još bil besplatan ..i dok i tamo nisu nastupile bonasice..
U biti sve je pitanje sto ti želis.
Ozbiljnije zene ipak love i ozbiljnije muskarce pa povremeni sex.. Al da to bude nesto konstantno.
Da to nije ono 1h i bjezi..
Udane vole ozenjene muskarce..jer je diskrecija onda obostrana..
Barem ja na takve zene pucam..
Ne zanimaju me mlade cure.. Ili slobodne zene jer tu lako moze otići u krivi pravac i probleme.
Onda je tu problem usklađenosti..
One mogu kada ja ne mogu.. Ja mogu kada one ne mogu.
To je nekakvo moje misljenje.

Naravno.. Tu igra i izgled..
Ali nekima tp i nije bitno.. Ali to se vidi u prvih par poruka.. I onda svak na svobu stranu. Da se ne gubi vrijeme.

Evo 6mj nista.. Ni poruke.. Dao 100e za razne članarine. I ništa. I onda se odjednom samo otvorilo.
Naravno.. Radije ću kupiti bocu vina.. Bombonjeru i druzitti se cijelu noć, ko ljetos.. Nego otići kod kurve i dati joj 150e.. Za nista..
Ili ko zadnji puta 200 samo za pusing..
Sto je i u biti prelomilo kod mene kad kurvama vise nedam pare..
Ali ako ćemo se hvaliti.. Onda ću ti reci da trenutno su dvije u igri..
Jedna je bas sa Badua..
I da.. Ano se zvijwzde meni i njima posloze.. Onda ćemo se nači.. Ako ne..
Nećemo..

Uvijek mogu uzeti ženu i s njom u Stubake na noćno kupanje.
Dok drugi gledaju. 😁

Lupetaš gluposti..Na portalima je poprilično dobar ulov..Dokaz je galerija puna videa🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh