Haha, zaboravi na to sranje. Koliko ćeš vremena i truda uložit da napokon natakneš, mogao si jednostavno zviznut neku provjerenu s EGE. Koliko god je ovaj sport u kurcu, barem se da jebat. Kakvi portali i aplikacije? Tu jebneš samo ako se zvijezde poslože. I kolega Kamionaš je vjerojatno samo jednom pa mora sad dalje tražit... još 6 mjeseci. I vrijeme je novac!
Donekle si u pravu..
Ne ide to samo tako.. Prijavis se logiras..
Eventualno platis članarinu.. I one samo dolaze javljaju se.. A ti sjedis doma i ko u žiriju biras..
Ne.. Ne...ne ide to tako
Bilo je tu puno javljanja..milion promasenih poruka..
Neke zele vezu... Neke žele vise od veze... Neke ne zeli ni a progovoriti dalje ako si ozenjen..
A nekima je bas to fora.
Sve ovisi sto želis.. I kako. Želis..
Recimo... 2 najbolja iskustva sam imao na ovom portalu na onome chatu..
Jedan aktivan član foruma s kojim sam online dobar.. Zna za to..
Dok je još bil besplatan ..i dok i tamo nisu nastupile bonasice..
U biti sve je pitanje sto ti želis.
Ozbiljnije zene ipak love i ozbiljnije muskarce pa povremeni sex.. Al da to bude nesto konstantno.
Da to nije ono 1h i bjezi..
Udane vole ozenjene muskarce..jer je diskrecija onda obostrana..
Barem ja na takve zene pucam..
Ne zanimaju me mlade cure.. Ili slobodne zene jer tu lako moze otići u krivi pravac i probleme.
Onda je tu problem usklađenosti..
One mogu kada ja ne mogu.. Ja mogu kada one ne mogu.
To je nekakvo moje misljenje.
Naravno.. Tu igra i izgled..
Ali nekima tp i nije bitno.. Ali to se vidi u prvih par poruka.. I onda svak na svobu stranu. Da se ne gubi vrijeme.
Evo 6mj nista.. Ni poruke.. Dao 100e za razne članarine. I ništa. I onda se odjednom samo otvorilo.
Naravno.. Radije ću kupiti bocu vina.. Bombonjeru i druzitti se cijelu noć, ko ljetos.. Nego otići kod kurve i dati joj 150e.. Za nista..
Ili ko zadnji puta 200 samo za pusing..
Sto je i u biti prelomilo kod mene kad kurvama vise nedam pare..
Ali ako ćemo se hvaliti.. Onda ću ti reci da trenutno su dvije u igri..
Jedna je bas sa Badua..
I da.. Ano se zvijwzde meni i njima posloze.. Onda ćemo se nači.. Ako ne..
Nećemo..
Uvijek mogu uzeti ženu i s njom u Stubake na noćno kupanje.
Dok drugi gledaju.