Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato će sad i ona od 50km početi tražiti da joj slikaš ličnu. Nemogu vjerovati da neko može poslati svoju slikuJest ti i to pametno,i kad padne taj pimp kojem si poslao sliku,jer se uvjek dog sa njima a ne sa curama direktno,organi reda imaju tvoju sliku u tel sa cjelom prepiskom![]()
Sto je jos cudno izgleda to samo u bl. kad dodju traze sliku,nisam cuo da se to trazi ni u sa. ni mo. Iako ih tamo redovno pljackaju i napadajuNeznam ni cemu,stvarno u redu i da je zbog njihove sigurnosti al druze 2026 god svaka zgrada ima interfon sa kamerom na ulazu prije nego te pusti,pa jos i na kraju spijunku na vratima
Čisto da znaš, neke imaju i kameru prikopčanu u hodniku, uperenu na ulazna vrata. To mi zapalo za oko kod one Marije Sančez kad je bila.Zato će sad i ona od 50km početi tražiti da joj slikaš ličnu. Nemogu vjerovati da neko može poslati svoju sliku
Kad dodje do spijunke manijak tada je kasno,stajace na vratima citavnu noc i dan ako treba dok djevojka ne izadje iz stanaNeznam ni cemu,stvarno u redu i da je zbog njihove sigurnosti al druze 2026 god svaka zgrada ima interfon sa kamerom na ulazu prije nego te pusti,pa jos i na kraju spijunku na vratima
Taj lik je cigan iz Budzaka mislim ,hvata na foru strankinje. Inače pičić je ...znate i sami kakve su to nakarade.Kad skonta da cura ima zastitu tutanj. Samo glupson ne zna da su cure uvezane i pitanje je kad ce ga neki pimp rijesiti. Kad pri tom dodate i ćoravog nema se sta tim curama zamjeriti zasto traze sliku i opravdano je . One tu sliku brisu odmah poslije ,koji ce im kurac slika kad dođete i vide da ste to vi.Nisu ni one glupe bas toliko.Kad dodje do spijunke manijak tada je kasno,stajace na vratima citavnu noc i dan ako treba dok djevojka ne izadje iz stana
Vjerujte da nemate pojma kakvi budala ima,nisam vjerovao dok mi nije jedna djevojka pokazale prepiske
Od prijtnje da ce je ubiti,zaklati ako ne dadne dzabe picke,pa da joj bude makro uz procenat itd.a te face njihove robijaske i psihopatske da bi ja kao musko zapitao se
Sto se tice selfija. To se od mene dvaput trazilo i oba puta sam dao selfie I nisam imao problema zbog toga, ali razumijem da je neke strah to dati.Taj lik je cigan iz Budzaka mislim ,hvata na foru strankinje. Inače pičić je ...znate i sami kakve su to nakarade.Kad skonta da cura ima zastitu tutanj. Samo glupson ne zna da su cure uvezane i pitanje je kad ce ga neki pimp rijesiti. Kad pri tom dodate i ćoravog nema se sta tim curama zamjeriti zasto traze sliku i opravdano je . One tu sliku brisu odmah poslije ,koji ce im kurac slika kad dođete i vide da ste to vi.Nisu ni one glupe bas toliko.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|