Iskreno, vise zainteresovan za brazilku al teska je zq dogovor u pm.Javi utiske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, vise zainteresovan za brazilku al teska je zq dogovor u pm.Javi utiske
Koja brazilka?Iskreno, vise zainteresovan za brazilku al teska je zq dogovor u pm.
Ne dolazi vise banja lukuZna li se kad ce Sofija u BL
Nije sa slike sto posalju mada nije ni debela ni poruzna, onako osrednje. Nisam hteo jer je stara prica ata god pitas yes i pojavis se uglavnom nista od dogovorenog... To je ova Zana sa EGE..Javi utiske
Samo 1 je kineskinja trenutno u gradu, svi profili su za nju, različiti operateri/agenti. Možda dođe još koja uskoroJel bio ko kod kinezkinja , jesu li loše ili ima šta da je bolje nego inače?
To u Tuzli ili ??Samo 1 je kineskinja trenutno u gradu, svi profili su za nju, različiti operateri/agenti. Možda dođe još koja uskoro
što bi pisao o Tuzli na temi za BL?To u Tuzli ili ??
Jbg buraz ne znam ja ovo ni koristiti izgledašto bi pisao o Tuzli na temi za BL?![]()
Fin si momak, oprosticemo ti.Jbg buraz ne znam ja ovo ni koristiti izgleda![]()
To opet nemaju posla, idem za 150kmImate brazilku kod Mup-a tamo. Da se spustiti na 150KM, jedna završnica.
Nije loša, meni je bila laka i za dogovor.
Spustajte cijenu ba lici mjesta.
Pozz
Sad mi drug kaze da je isao,neuredno,krevet prljav pun dlaka i fleka. Trazio da promijeni ona pocela histerisatiS Ovom brazilkom nemos dogovoriti najjednostavnije stvari xD zna li ko kad ce nam Layla opt dolaziti?
mozeJe li neko ovu masaze celinac pitao za nesto vise? Ili je samo pretpostavka da moze samo rucna zavrsnica
Mozda i bolje sto nisam dog.Sad mi drug kaze da je isao,neuredno,krevet prljav pun dlaka i fleka. Trazio da promijeni ona pocela histerisati. Iznervirao se,a nije dala u dnevnom boravku kao. Kaze promijeni ona i onda cirkus,nece ovo ,nece ono
. Kaze bolje da sam zeni dao pare vise bi se trudila hahahahahaha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|