davidoff95
Member
A bog te nemas pojebat koga u bl osim snjezePrevara trazi bon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bog te nemas pojebat koga u bl osim snjezePrevara trazi bon
Vivi dobraA ove ellen vivi brazilke jesu cemu ?
Pa kakav je to hotel gdjeEllen dobra ali bas tezak dogovor. Prvi put sam morao poslati sliku da dogovorimo termin a pri dolasku sam cekao 40 minuta da se javi i onda video poziv. Drugi put mi pomjera termin sat vremena pred dolazak i ja pristanem, dodjem na vrijeme i opet cekam 15 minuta da mi posalje poruku da ipak ne moze jer joj gazda hotela prijeti da ce zvati policiju.
Meni slala skroz druge slike kad sam se javio u odnosu na slike sa citiya,aj dobroEllen dobra ali bas tezak dogovor. Prvi put sam morao poslati sliku da dogovorimo termin a pri dolasku sam cekao 40 minuta da se javi i onda video poziv. Drugi put mi pomjera termin sat vremena pred dolazak i ja pristanem, dodjem na vrijeme i opet cekam 15 minuta da mi posalje poruku da ipak ne moze jer joj gazda hotela prijeti da ce zvati policiju.
Ne mislimo na istu, ja mislim na Brazilku Ellen sa EGE.Meni slala skroz druge slike kad sam se javio u odnosu na slike sa citiya,aj dobro
Onda slikala broj sobe u integri sve ok,tu je kao.
I ja kad sam trebao doci kaze uplati kliker bon da joj uplatim 100km inace me nece pustiti
I ja odjebem to
Aha ok onda,ja mislim na ovu sa citiyaNe mislimo na istu, ja mislim na Brazilku Ellen sa EGE.
A ova, djeluje kao lažnjak, ali ne traži ništa unaprijed na prvu ? Iskustva??![]()
Iry | Seksi Adresar - Licni Kontakti
KONTAKT WHATSAPP/VIBER-+387 65 989 322 Hej ćao,ja sam Irina imam 22 godine,visoka 168cm i teška 65 kg, sa prirodnom, prijateljskom i seksi aurom, tamnosmeđom kosom, prelepim grudima (veličine 85B), odličnom zadnjicom, mekom, nežnom kožom, divnim stopalima i slatkom, glatkom, čvrstom i uvek...seksi-adresar.co
Pa kako ti kaze za dalje…mozda ne trazi odma bon kad se dopisujes na prvu al ako ti kaze zivim kod kafica nekog ili pumpe pa kao tu da ddodjes pa da joj se javis laznjak je isto tj tad ce traziti bonA ova, djeluje kao lažnjak, ali ne traži ništa unaprijed na prvu ? Iskustva???![]()
Iry | Seksi Adresar - Licni Kontakti
KONTAKT WHATSAPP/VIBER-+387 65 989 322 Hej ćao,ja sam Irina imam 22 godine,visoka 168cm i teška 65 kg, sa prirodnom, prijateljskom i seksi aurom, tamnosmeđom kosom, prelepim grudima (veličine 85B), odličnom zadnjicom, mekom, nežnom kožom, divnim stopalima i slatkom, glatkom, čvrstom i uvek...seksi-adresar.co
Zato i pitam, da nije bio neko, da se džabe ne cimam?Pa kako ti kaze za dalje…mozda ne trazi odma bon kad se dopisujes na prvu al ako ti kaze zivim kod kafica nekog ili pumpe pa kao tu da ddodjes pa da joj se javis laznjak je isto tj tad ce traziti bon
Napisao si djeluje da nije laznjak pa sam konto da si zapoceo dopisivanje…adresar su sve laznjaci tako da tesko da je tacnoZato i pitam, da nije bio neko, da se džabe ne cimam?
Kad ona sad digne jos cijenu.A bog te nemas pojebat koga u bl osim snjeze
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|