SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Prdivna, slike vjernee..kurac 17-18 tvrd..bez pozurivanja..gfe nakon pamele best
Platio pola sata ostao 45 min
Mlada ..da je viditw na ulici tekli bi zgodna mlada cura, a kad se skine iznenađenje

Prdivna, slike vjernee..kurac 17-18 tvrd..bez pozurivanja..gfe nakon pamele best
Platio pola sata ostao 45 min
Mlada ..da je viditw na ulici tekli bi zgodna mlada cura, a kad se skine iznenađenje
Ocemo povjerovat da je prava recenzija il ne, prva poruka🤔

Nisam razmišljao o tome kako pišem recenziju i oštetio sam finansijski Jade Valverde svojim reviewom od pre skoro dva meseca. Cena koju sam naveo nije istina. Ona mi je zapravo snizila cenu jer nisam imao puno iskustva i bio sam anksiozan, ja sam to zaboravio (mada ko da je bitno napravio sam štetu pa sam napravio, od toga ne bežim). Ja sam kontaktirao admina da ako može u tom postu da taj deo izbriše ili da izbriše post

Ne želim da reply na taj post jer bi samo opet pogrešna informacija izbila u prvi plan

Neko bio sa njom? Iskustva?
Evo iden malo posli 😁 javin kako je bilo

Obavezno javi jer san mislia i ja posjetit je
Ajde dok mozes! Meni je bilo vrh. Malo je komplicirana dok se dogovoris s njon, al kad napokon dodes super je. Izgleda ko na slikama, meni osobno cak i bolje. Pise da je vizoka 189, definitivno je visija od toga, ja san oko 190 i primjetno je visija od mene. Simpaticna, ugodna i bas zna uzivat, bar je tako bilo u mom slucaju. Ako bi bas isa trazit dlaku u jajetu, nije najlipsi kurac sta san vidija 🤣 al definitivno radi i ima ga dovoljno

Ajde dok mozes! Meni je bilo vrh. Malo je komplicirana dok se dogovoris s njon, al kad napokon dodes super je. Izgleda ko na slikama, meni osobno cak i bolje. Pise da je vizoka 189, definitivno je visija od toga, ja san oko 190 i primjetno je visija od mene. Simpaticna, ugodna i bas zna uzivat, bar je tako bilo u mom slucaju. Ako bi bas isa trazit dlaku u jajetu, nije najlipsi kurac sta san vidija 🤣 al definitivno radi i ima ga dovoljno
Radi li gfe, voli li gurblje i dirty talk?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh