BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

To su vam govnari kao što je u vlast u državi govnarska da ne idem sad dalje jer to uključuje i vlasnike aprtmana i tako dalje. Što bi rekao Branimir Bilić, lijepa priča iz Hrvatske.

Di je nestao profil od one pandurke koja se predstavlja za muško mario111222 ? Pazite ekipa na pandurske profile ima ih more
Kako da pazimo? Kako znaš da je to pandurka i kako mi možemo to saznati?
Ako policija želi, može čitati ovaj forum bez registriranja, a, ako se ne varam, može i od admina tražiti izlist poruka, korisnika i svega sudskim nalogom.
Koja je točni poanta ove poruke?

To su vam govnari kao što je u vlast u državi govnarska da ne idem sad dalje jer to uključuje i vlasnike aprtmana i tako dalje. Što bi rekao Branimir Bilić, lijepa priča iz Hrvatske.
Ja sam vlasnik apartmana. Krvavo sam ih zaradio. Ne kužim kakve veze mi vlasnici apartmana imamo veze sa svim ovime?

Pliz objasni se, mislim da su mi pitanja na mjestu. Hvala.

Kako da pazimo? Kako znaš da je to pandurka i kako mi možemo to saznati?
Ako policija želi, može čitati ovaj forum bez registriranja, a, ako se ne varam, može i od admina tražiti izlist poruka, korisnika i svega sudskim nalogom.
Koja je točni poanta ove poruke?

Ja sam vlasnik apartmana. Krvavo sam ih zaradio. Ne kužim kakve veze mi vlasnici apartmana imamo veze sa svim ovime?

Pliz objasni se, mislim da su mi pitanja na mjestu. Hvala.
Poslao sam ti poruku privatno, pa pročitaj i javi mi svoje mišljenje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh