SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Meni se od ovih sta su trenutno u Zg nijedna ne svidja da bi otisao do nje
Ova ti je odlična.

Pogledate malo Italiju, tamo su cijene upola manje. Mi smo katastrofa skupi.
Mislim da je bilo na temi nekoj neka sa ege cura obična ko da je zlatna Tražila 300€ 1h čini mi se i likovi plaćali mislim da je bilo da iznad 200 eura 1h nebi smio bit pa se našli likovi neki koji tvrde da mogu naplaćivat kak oce . Al msm da je to obrisano možda nije ne da mi se tražit . Al kazem ako se popusti onda će cijena rast.
Eto primjer miss klein bila 250 eura sa cum. Kad se vratila prek ljeta tražila 300 i nema veze sto si bio neda popust.
Al za 200 očekujem vrh uslugu. A ne kak se zna dogodit na ege meni jednom išao običnoj curi kaže agent ljubljenje da svršavanje u USta da Pusenje bez. Ja dodem ona nis od tog ne radi . Pusenje bez ne radi čak ni za dodatne pare ljubljenje ne a svršavanje u usta tražila 100 eura dodatno. Sto meni nema smisla nećeš pusit bez al za 100 ti mogu svršit u usta koji kurac

Isto ko i pretplate one kad ne otkažes na vrijeme pa naplate al onda nedaju povrat. Znaci čim pristaneš na vise može bit samo gorje jer uvijek će se nad neko ko će platit 300€ za 1h . To isto funkcionira kao da sad Fiata Punta 2000 godište oces prodat za 10 tisuća eura gledaš niko ne zove . Naravno da ne kad za te pare ima boljih auta. Al stavi ga 2000 eura budi sretan ak dobis i 1800 za njega. Nezz sad kolko vrijede možda i manje vrijede
prico mi frend davno bila u zg ženska tražila 500 eura 1h on ajd otišao paltio ja pitam jel ima zlatnu picu i dupe kad tolko košta kaže ne al kao sviđala mu se pa nije gledo cijenu a to sto je 10 dana poslje bio na kruhu i vodi do plaće je drugi par cipela a da nije otišao možda bi krenula spuštat cijene

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh