Beograd Masaze - Review

Šteta za Neftis
Imali su potencijala, ali otkako su uveli peskire, dosta ih devojaka napustilo, verovatno slabo posla imaju. Nisam išao posle uvodjenje peskira.
Braća su pisala na forumu da je i atmosfera postala nekako neprijatna.
A kakva je situacija u Veneri? Hteo sam da odem ali mi je sumnjivo da se ne razočaram? Da li je neko išao skoro u Veneru?

A kakva je situacija u Veneri? Hteo sam da odem ali mi je sumnjivo da se ne razočaram? Da li je neko išao skoro u Veneru?
Meni je tamo uvek ok
Slobodno u toku masaže pitaj za dodatak i reci će ti. Porukama naravno ništa, samo zakazi masažu.
Mlada, lepa devojka. Šteta sto ih nema vise, inače bih tamo išao ćešce. Radile su ranije tri, ova starija vise ne radi, a druga mladja pauzira zbog obaveza, ali će se vratiti.

Sakura Ruskinja starija
Brate u faci nije nešto,ali telo joj drži formu za godine,masira okej,vidi se da hoće da odradi posao,malo je u tom “dominantnom” vajbu nekoj muškoj energijj,ima neke svoje fore oko zadnjice,meni to bilo pola–pola osećaj. Ubaci prste bez pitanja,što mi je malo wtf,al’ ajde.
Oral solidan,seks isto skroz okej za 50€ realno ne možeš mnogo da se žališ
3.5/5

Ema Masaža mladja
Kod nje sam se vratio,znači zna šta radi Standard masaža pa onda lagano sve ostalo Ima taj fazon da ti nosićem prelazi po vratu i iza uva,očigledno voli miris muškog feromona,šta znam
Ne ljubi se,to joj nije fazon,
ali ume usnama da pređe preko tvojih plus nema nikakve bizarne priče oko anusa i guranje prstiju hvala Bogu
Oral i kaubojka i dogi standard,sve funkcioniše,voli da ga gurne do grla cena 80€,ali energija joj je top i zna zanat
4/5
Gde je ta ruskinja, kako kontakt?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh