Beograd Masaze - Review

Od ovih sto si naveo, sada su tu samo Jovana i Teodora. Ostalih već duže vreme nema. Jelena će se možda vratiti. Ali nije sigurno. Šteta ako se povuče.
Od “stare” ekipe tu je još i Andjela (crna). Kod nje sam bio samo jednom, pitao je za ručnu, ali jbg bili smo iza paravana, pa se samo nasmesila i rekla da ne radi. Videcemo šta će biti kad se pogodimo u sobi.
Kod Teodore sam bio nekoliko puta, ispipa kitu u toku masaže, ali ništa vise od toga.
Kod ovih ostalih sto trenutno rade mislim da je mrka kapa. Masaža i to je to. Možda kad shvate da ih klijenti slabo traže promene pristup 😁
Uvek izbegni iza paravan, jel tu ne možeš ni da pričaš ništa.

Neko mi pricao za neku Jelenu Sporel iz Zemuna da radi top masaze... Ali nisam siguran. I jel neko isao kod one Sare, sto radi na Vracaru? Ima svoj salon, profesionalni sajt na kojem cak i pise da radi tantru.

Neko mi pricao za neku Jelenu Sporel iz Zemuna da radi top masaze... Ali nisam siguran. I jel neko isao kod one Sare, sto radi na Vracaru? Ima svoj salon, profesionalni sajt na kojem cak i pise da radi tantru.
Ja sam bio 3 puta kod Jelene. Prvi put samo bzvz masaža. Drugi put masaža i prosečan drk. A treći put sam hteo da je jebem, medjutim nije htela ali sam joj svršio na sise i po licu 🫣🫣🫣

Jbg. Znam. To je bilo kad sam bio prvi put kod njih.
Posle se nekako namestilo da Andjela ne radi u terminima kad sam ja dolazio, pa je nisam uspeo isprobati u sobi 😁
Zatrazi raspored da ti posalju za celu nedelju...potrazi u nedelju predvece ili ponedeljak pa onda organizuj...
Sigurica su Andjela i Jovana ali nemoj da pitas vec se opusti i nabodi ih...a kad zakazujes trazi sobu ,tj termin ali za sobu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh