BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Da li je neko kontaktirao ili bio?? Da se nije posrecilo pa nam doslo nesto normalno u grad
Na ovom broju još 3 oglasa, Ruskinja, ni slična onoj sa oglasa, a ni slikama koje šalje, teška ruševina, pijana ko zvonce, sve sa kondomom, bez ne bi ni smio... stomak, sise odvaljene vise... na krevetu iskorišten kondom, kad sam već platio teška srca i odradio, al vama za pamet, ko sa kineskinjama, bolje u šaku nego onaku...

Na ovom broju još 3 oglasa, Ruskinja, ni slična onoj sa oglasa, a ni slikama koje šalje, teška ruševina, pijana ko zvonce, sve sa kondomom, bez ne bi ni smio... stomak, sise odvaljene vise... na krevetu iskorišten kondom, kad sam već platio teška srca i odradio, al vama za pamet, ko sa kineskinjama, bolje u šaku nego onaku...

Podrska za palog brata koji se zrtvovao...

Kako si me spasio, ni ne znaš. Taman sam se zaletio, sva sreća pa provjerih ovdje. Žrtvovao se zarad nas smrtnika 😅

Sve dok ima mentola kojima su ona debela ivana ili ona debela bijela sto pusi dobre i idu kod njih nama nece doci ni jedna normalna u bl osim takvih...cast izuzecima za cure koje su dobre
Bile su ti slovenke top ova mladja pogotovo pa su vam ih otjerali vlad sepes sa laznim eurima i prijetnjama i ostali koji bi da im prijete i traze p… dzabe i uhode

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh