BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Samo brzinska info za kinskinju(e) iza Centruma pod Starcevicom. Bio juce i zazalio.
Inace sam fleksibilan i mogu tu progledati kroz prste ako ima stomak ili srednjih je godina. Ali, ovo sada je katastrofa. Baba nije za ovog posla. Ukratko, bolje ljudi izdrkajte i donirajte pare za neku javnu kuhinje, nego ono tamo. Toliko od mene, necu se vise vracati niti kod njih niti na temu tih azijatkinja.

Da li je neko kontaktirao ili bio?? Da se nije posrecilo pa nam doslo nesto normalno u grad
Na ovom broju još 3 oglasa, Ruskinja, ni slična onoj sa oglasa, a ni slikama koje šalje, teška ruševina, pijana ko zvonce, sve sa kondomom, bez ne bi ni smio... stomak, sise odvaljene vise... na krevetu iskorišten kondom, kad sam već platio teška srca i odradio, al vama za pamet, ko sa kineskinjama, bolje u šaku nego onaku...

Na ovom broju još 3 oglasa, Ruskinja, ni slična onoj sa oglasa, a ni slikama koje šalje, teška ruševina, pijana ko zvonce, sve sa kondomom, bez ne bi ni smio... stomak, sise odvaljene vise... na krevetu iskorišten kondom, kad sam već platio teška srca i odradio, al vama za pamet, ko sa kineskinjama, bolje u šaku nego onaku...

Podrska za palog brata koji se zrtvovao...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh