BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja sam se cuo sa Tijanom, al mi je sumljivo sto hoce sve pare da joj se uplate unaprijed pa sam malo sumljiv da se ne bi pojavila uopste posle toga, a volio bi znati jel uredna cura ako se neko vidjao sa njom?
pa jel realno da takvo pitanje postavis ovdje.. ccc
150 EUR je definitivno previse za BiH i to se desava jer market funkcionira drugacije, u pitanju su licna poznanstva, interni krugovi i preporuke a na oglasima se napucavaju nerealne cijene, jer ko je spreman da plati 150-200 EUR za sat nece sigurno ici u Bosnu budimo realni.
pa ne dolaze turisti u bosnu da jebu vec vecinom jebu stanovnici bosne, istina ima napucanih cijena ali tak je kako jest ako ti se ne svidja, provozas se do hr, sr, do madjarske ili gdje vec mislis da je jeftinije.. ako imas racunicu spakuj se i gass..

Posto sam dobio masu poruka za broj dame za koju sam ostavio recenziju, broj je 0603132847 nalazi se u Zenici i jos jednom sve pohvale i preporuke za nju. Molim vise bez glupih pitanja tipa vrjedi li gdje ste bili koliko kosta kakva je..... Sami otkrijte sve to kao sto sam i ja pa i Vi napisite svoje misljenje.

Sto se tiče dame iz Zenice 0603132847, moje iskustvo iz prepiske, cjena 200 KM pola sata, ima 45 god i trazi hotel da obezbjedis, i malo neljubazna, bar meni djeluje takva...

Vi biste po mogućnosti da vam neko drugi ode, izvidi situaciju, vidi zna li se treba dobro jebati, ispregovara vam dobru cijenu, pa da vi odete. I po mogućnosti još da joj taj izviđač bude prvi.

Ovo je sport koji igraš s rizikom. Ne može vam baš sve sigurica biti.
izvidnica i obavjestajni podaci okosnica su svakog penetriranja, bilo da se radi o drzavama bilo o zemljama

Vi biste po mogućnosti da vam neko drugi ode, izvidi situaciju, vidi zna li se treba dobro jebati, ispregovara vam dobru cijenu, pa da vi odete. I po mogućnosti još da joj taj izviđač bude prvi.

Ovo je sport koji igraš s rizikom. Ne može vam baš sve sigurica biti.
Tako je, imaju max 70 km..Imate po Italiji , po 30 eura, ove iz Rumunije po cesti, dobro ih vidite I odete u sumu ili improvizirani sator ...Po 50 ih ima , pa birajte..

Elena bucka instagram elamc0 pusenje radi 75e bucka je bas al lijepo lice, pusenje 10/10
Ines sa COL plavusa top riba 100e
Layla sa EGE slatka sex dobar

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh